Bármennyire is jó az M7-es aszfaltcsíkjának minősége, attól még nem versenypálya. Még akkor sem, ha a feneked alatt egy 5,2 literes, tízhengeres motorral szerelt, 610 lóerős megvadult bika táncol. Biztos nehéz megállni, hogy ilyen helyzetben a lemezen koppanjon a gázpedál, de 336 km/h-val közúton menni potenciális gyilkosság.  

A baleset, amiben a Lamborghini Huracán hamuvá égett, még tavaly szeptemberben történt, a videót azonban csak most hozta nyilvánosságra a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, az alábbi közleménnyel együtt:

A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. szeptember 5-én, az M7-es autópályán Hollád irányából Sávoly irányába közlekedett egy külföldi felségjelzésű Lamborghini Huracán típusú személygépkocsival, amikor közúti közlekedési balesetet szenvedett. A járművezető haladása során elvesztette uralmát az autó irányítása felett, a menetiránya szerinti bal, majd a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, lesodródott az úttestről és a vízelvezető árokba csapódott, ahol felborult. A baleset után a sofőr kimászott a járműből és kimentette utasát a roncsból, melyet követően a gépkocsi kigyulladt és a felismerhetetlenségig leégett.

Az eljárás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a baleset következtében a jármű utasa nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A 36 éves sofőrt a rendőrök – szabadlábon hagyása mellett – közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Forrás: Police.hu)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában