Sok autó van rajta a képzeletbeli kívánságlistánkon (tudod, azon a listán, amin a Ferrari SUV egyáltalán nincsen rajta), de talán egyik miatt sem érzünk olyan mardosó hiányérzetet, mint a Toyota ultrabrutál sportautója miatt.

Mert más dolog tudni, hogy nagy valószínűséggel sosem lesz például Ferrari 458 Italiád, meg megint más az, amikor egy autó birtokbavételének az esélyét is kizárja, hogy az adott autó nem létezik. Ez azért elég szép teljesítmény ahhoz képest, hogy a japánok immár háromnegyed éve orrba-szájba mutogatják az FT–1-t.

Ugyanis a Mercedes AMG Vision GT-hez hasonlóan ez az autó is csak virtuálisan létezik: az elméletben 458 lóerős szörnyetegnek a Gran Turismo 6-ban taposhatjuk padlóig a pedálját, amivel a Toyota csak még inkább kiéheztet minket a soha el nem érkező lakoma előtt. Bár a japánok már a januári Detroiti Autószalon óta lebegtetik a rajongóknak, hogy az FT–1 esetleg a következő Supra előképe lehet, ha ez igaz is, az szinte borítékolható, hogy a szériaérett változat vajmi keveset őriz majd meg a koncepció elképesztő vagányságából.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés