Nem lehet elvitatni az olaszoktól, hogy a stílus nagymesterei, és egy olasz műhelyben nemcsak kitalálták, hogy freskót feszítenek az Alfa Giulia tetejére, de meg is csinálták. Mi több, ki is bérelheted.

Nem ez az első érdekesség a milánói Garage Italia Customs műhelyéből, korábban tőlük került ki a kétszínű fényezésével és farmerbelsőjével is meglepő Mazda MX-5, és nemrég egy újabb megosztó alkotással készültek el.

Szó szerint alkotásról van szó, a Grand Tour névre keresztelt Alfa Romeo Giulia tetőkárpitjára egy freskó került.

Igen, egy reneszánsz freskó, méghozzá egy valódi műalkotás másolata.

Az eredeti Federico és Taddeo Zuccaro alkotása, a Zodiac, ami a Rómához közeli Lago di Bracciano mellett lévő Orsini-Odescalchi kastély pápai termében nézhető meg, ennek a festménynek egy részlete Apollo alakja, ami az Alfa mennyezetére került.

A freskós Giulia Veloce másról is felismerhető, mert egyedi lápiszkék fényezést, valamint Poltrona Frau és Alcantara kárpitot kapott. Nem egy tanulmányautó, három darabot is készítettek belőle,

kikölcsönözheted, ha Olaszországba indulsz: a Hertz prémium kínálatában, a Selezione Italiában találod meg.

Ez is érdekelhet:

Káprázatos színváltással babonáz meg a BMW i8

Ha eddig nem tudtál dönteni, milyen színben tetszik a legjobban a BMW i8, akkor most itt egy újabb fényezés, a kék és sötétezüst lenyűgöző átmenete, sok-sok kis háromszögből kirakva.

És ezt olvastad már?
A villanykorszakban is meglátja az M-es BMW-k klasszikus értékeit az M kereskedés ügyvezetője