Ha még nem jártál Dubajban, akkor is tudod, hogy ott a legkülönlegesebb szuperautókkal is találkozhatsz az utakon. Ebből következik az is, hogy a roncstelepen is szép számmal akadnak különlegességek.

Dubajban, ahol még a rendőrség is szuperautókat használ, és az utakon a legnagyobb számban fordulnak elő az egzotikus típusok, értelemszerűen a roncstelepre is több jut belőlük, mint nálunk. Mutattuk már, hogyan néz ki egy átlagos dubaji roncstelep:

A dubaji roncstelep olyan, mint egy rózsadombi parkoló porvihar után

Maserati Quattroporte, Porsche Cayenne, Mercedes-Benz CL, Nissan GT-R és társaik.

Most egy ennél kicsivel nagyobb telepre nézhetsz be, ahol egy látogatás is elég, hogy alaposan megtört Ferrarit, Maseratit, Lamborghinit, AMG GT-t és Rolls-Royce-t láss egy helyen.

A telepen összesen mintegy 3500 autó áll, ezeknek persze csak a töredéke ilyen ritkaság. Előbb vagy utóbb mindet elárverezik, a roncsokra online lehet licitálni, és amelyik nem kelt el, kívül és belül is vastag porréteg alatt várja a sorsát.

A legérdekesebb autókat az alábbi videóban is megnézheted, de előre szólunk, Mo vlogja elég idegesítő tud lenni, úgyhogy ha jót akarsz, hang nélkül ámuld végig, milyen csúcsmodellek roskadoznak ezen a dubaji roncstelepen:

Ez is érdekelhet:

Szuperautó-áron eladó háromszáz rozsdás veterán autó

Felújító műhely is jár hozzá, amivel életed végéig lekötheted a szabadidődet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Nem akartunk japán tűzoltóautót, de ezt a Nissant látva minden megváltozott

Eszelősen forgó biturbó V8-as lesz az új Lamborghini lelke

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés