Ha tetszik a füst- és zajmentes közlekedés, gyere ki a budapesti e-Mobility Show-ra és nézz meg, próbálj ki mindent, ami gurul és elektromos!

Május 5-6-7, BOK-csarnok (korábbi SYMA illetve SAP): ha érdekel az elektromos mobilitás, ezt írd be a naptáradba! Május első hétvégéjén lesz ugyanis az e-Mobility Show, mindenféle méretű és teljesítményű elektromos közlekedési eszköz seregszemléje Budapesten. A rendezvényen egy csomó eszközt ki is lehet próbálni: hatszáz négyzetméteres tesztpálya áll majd a villanyrollerek, elektromos kerékpárok, egyéb mikromobilitási eszközök iránt érdeklődők rendelkezésére.

Az autókat, motorokat a csarnokban nyilván csak megnézni lehet, de ha felkelti az érdeklődésed egy zöld rendszámos autó vagy a BMW, a Vespa vagy a Soco valamelyik zaj- és füstmentes elektromos motorkerékpárja, a kiállítóval leszervezheted a későbbi éles próbát.

Az elektromos járművekhez kapcsolódó otthoni töltési lehetőségekről, a saját vagy társasházi garázsba szerelhető fali töltőkről és a napelemes energiatermeléssel kombinált, gyakorlatilag az ingyenes autózás elvi lehetőségét megteremtő házi energiaközpont műszaki feltételeiről, költségeiről is szakértőket kérdezhetsz a kiállításon!

Ott lesz a Wagner Solar, egy hazai vállalkozás, amely profi a napelem és töltő kombinációjának kialakításában, de a Huaweit képviselő Photomate-nak is lesz kint akkumulátortöltésre optimalizált megoldása hibrid inverterrel. A Fronius és a  SolarEdge, a magyar piac ismert napelemes inverter-ellátói is bemutatják az e-mobilitáshoz kapcsolódó innovatív megoldásaikat.

És ha már magyar szál: a Budapesti Műszaki Egyetem egyetemi versenycsapatai, a BME Formula Racing Team és a BME Solar Team magyar egyetemi innovációkat állítanak ki. A Royal Spa Kft. magyar tervezésű, elektromos motorral rendelkező hajót mutat be a kiállításon, de megjelenik a Blurby Bike is a magyar gyártású e-bike-okkal, a Rolling Technologies pedig innovatív rollertöltő technológiáját mutatja be. Kecskeméti csillagos villanyautókból se lesz hiány: a Mercedes-Benz bemutatja az összes, magyarországi gyárában készülő elektromos és plug-in hibrid modellt!

További részletek, kiállítói, lista, jegyárak itt, az e-Mobility Show Budapest weboldalán!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ilyen MINI még nem volt, itt az elektromos Aceman

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés