Mi mást is mutathatna be egy tuningshow-n a BMW, mint a legújabb kiegészítőit, amitől az M betűt viselő sportmodellek még izgalmasabbak lesznek.

Kovácsolt könnyűfém kerekek és szénszálas légterelő elemek egész sorát mutatta be a BMW a Las Vegas-i tuningshow-n. Az M2, M3 és M4 modelleket lehet felöltöztetni ezekkel a kiegészítőkkel, amitől azok még inkább hasonlítanak majd egy versenyautóra. Különösen akkor, ha a színes versenycsíkok is felkerülnek a karosszériára.

Az M3 és M4 esetén állítható futóművet is választhatsz, amivel két centit le lehet ültetni az autót, és nem maradsz tuning nélkül akkor sem, ha nem M-es BMW-t választanál. A 340i és 440i háromliteres hathengereséhez elérhető csomag 35 lóerővel 355 lóerőre növeli a teljesítményt, így két tizeddel hamarabb gyorsul százra, és a hangja is izgalmasabb az autónak.

Széles a választék az utastéri elemekből is. Belül minden díszítés szénszálas anyagból készülhet, a vaskos kormánykereket pedig velúrbőr borítja, hogy biztosan ne csússzon meg rajta a kezed. A tetejére pedig a versenyautókból ismerős középállást jelző varrás, vagy akár a szuper-sportkocsikban látott, fordulatszámot jelző LED-ek is kérhetők.

És ezt olvastad már?
Szerinted ki lesz idén a Forma–1 világbajnoka? Szavazz!