Jövő héten száguld be a mozikba Az aszfalt királyai, ami arról szól, hogyan jutott el a Ford a győzelemig a Ferrarival szemben a Le Mans-i 24 óráson. Most pedig bepillanthatsz a kulisszák mögé: így készültek a leglátványosabb jelenetek.

A nyár eleje óta már rongyosra néztük a Ford v Ferrari előzetesét, és ha alig várod a moziba jövő héten érkező filmet, akkor most megnézheted, hogyan készült az utóbbi idők leglátványosabb autóversenyzős filmje. A videókat nézve bejuthatsz abba a műhelybe, ahol a filmben használt legendás típusok replikáit tartják karban.

Azt is megtudhatod, hogyan készül egy húzós verseny közbeni felvétel: Christian Bale egy trélerre erősített, kamerákkal szerelt autóban ül, amit kaszkadőr vezet helyette. Két megrendezett balesetet is láthatsz a forgatásról:

az egyikben egy Ferrari csapódik a homokfalnak, a másikban pedig egy ágyúra hasonlító szerkezettel lövik ki az autót a pályára.

Ez is érdekelhet:

Szinkronnal is száguld a Ford v Ferrari legutóbbi előzetese

Az aszfalt királyai nemsokára a magyar mozikban is egymásnak feszülnek, november 14-én indul a menet, addig szinkronnal is meg lehet nézni a legutóbbi trailert.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Fantasztikusan szól Gordon Murray versenygépének 12 ezer fölé forgó V12-ese

Rockabilly és cyberpunk hotrodok érkeznek Budapestre

További cikkeink a témában