A brit felkészítette magát arra, hogy elfogadja a vereséget.

Lewis Hamilton úgy nyilatkozott, hogy felkészült arra a fájdalomra, ami akkor érné, ha elvesztené a világbajnoki küzdelmet, de feladni sem fogja, mert a történelem már megmutatta párszor, hogy milyen lehetetlen helyzetekből is vissza lehet hozni a győzelmet.

Már csak két futam van az idei világbajnokságból, és Nico Rosberg jelenleg 19 ponttal vezet Hamilton előtt, így ha esetleg nyerne Interlagosban, azonnal a fejére tennék a világbajnoki koronát. A brit pilóta nyomás alatt van duplán, ugyanis még sosem nyert Brazíliában.
„Nagyon jó érzés, hogy tudom hozni a sebességemet és a tempómat annak ellenére is, hogy éles a küzdelem. Mindenki nagyon figyel az autóra is, hogy minden rendben legyen és semmilyen műszaki hiba ne dönthessen a bajnokság sorsában.”

„A bajnokságban viszonylag új a helyzetem, ugyanis nem tudom, hogy meg tudom-e csinálni, hogy tudok-e nyerni, és ilyet még nem éreztem. Nagyon fájdalmas lenne, ha elveszíteném, és elképesztően örülnék, ha ennek ellenére is sikerülne megnyernem.”

„Akármi történik, én nagyon fogom nyomni, és küzdeni. A karrierem kezdete óta tanúja vagyok annak, hogy az egyik pillanatról a másikra megváltozhatnak a dolgok, és a legvégéig küzdeni kell. Sosem nyertem még Brazíliában, és végig arra fogok összpontosítani, hogy ez végre sikerüljön.”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Ez a mustangos megmutatta, hogyan lehet igazán vagányan áthaladni a célvonalon

Bemutatták Michelisz Norbi idei versenyautóját és csapatát

További cikkeink a témában