A luxusautók gyártói időnként más területen is kipróbálják magukat, így van már jachtja a Bugattinak és a Lexusnak, most pedig a Pagani alkotta meg a saját magánrepülőjét, amiben a felhők fölött is elkísér a Huayra szelleme.

Az alapokat a nyolcszemélyes Airbus ACJ319neo adta, persze nem azért nyolcszemélyes, mert kicsi lenne, hiszen van benne nappali, étkező és hálószoba is. Ha apartman lenne, az egész életünket le tudnánk élni itt, és aki többet van a levegőben, mint a földön, nem mindegy, milyen környezetben teszi.

Például a belső térben ugyanazt a szénszál-titánium kompozit anyagot használták, mint a Huayra építésénél, és a kapcsolókat is ahhoz hasonlóan alumíniumból marták ki. Minden mást pedig bőrrel borítottak, méghozzá éppen olyan finom tapintású, minőségi bőrrel, mint amilyet egy Pagani vásárlója is megérdemel.

Az Airbus-Pagani Infinito luxusgépnek sem utolsó, hiszen nem elég, hogy egy egész apartman felszerelését megtalálod benne, de a tetőre képes kivetíteni az égboltot, mintha nyitott tetős géppel repülnél (igen, tudjuk, hogy lehetetlen).

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Máris visszatér az F1-be a Haas alig egy hónapja kirúgott csapatfőnöke

290-nel is száguldhat a plug-in hibrid Porsche Panamera

További cikkeink a témában