Az amerikai Keene-ben közösségi játék formájában számolták fel a lejárt parkolóórákat, ami a városatyákból azonnal előhozta a bennük lakozó nottinghami bírót.

A parkolótársaság ellen indított hadjárat nagyjából úgy működik, mint egy piramisjáték, mivel a „Robin Hood és csatlósai” által aláírt levél arra biztatja a kisegített autótulajdonosokat, hogy hálájuk jeléül ők is mentsék meg egy társukat, ha látják, hogy annak éppen lejárna a parkolóórája. Az ötlet nekünk is nagyon tetszik, el is határoztuk, hogy hazafelé szórunk egy kis aprót valamelyik automatába, és talán még azt is odafirkantjuk, hogy „Rózsa Sándor és betyárjai”.

A keene-i társaság viszont nem elégedett meg ennyivel, követték, zaklatták és le is videózták a parkolóőröket, ami miatt a városvezetés annyira berágott rájuk, hogy azonnal átvedlettek nottinghami bíróvá. Nyilvános kivégzés helyett csak bírósági per lett a dologból, amivel azt szeretnék elérni, hogy a parkolóőrök körül legyen egy 15 méteres védőzóna, így többé senki sem mehetne a derék vámszedők közelébe.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Ez a mustangos megmutatta, hogyan lehet igazán vagányan áthaladni a célvonalon

Bemutatták Michelisz Norbi idei versenyautóját és csapatát

További cikkeink a témában