Milyen érzés lehet, amikor egy ideje már vársz a limitált szériás 911 GT2 RS-edre, és kapsz egy levelet a Porschétől, hogy az autód a tenger mélyére süllyedt? Szerencsére az is a levélben állt, hogy újra legyártják a limitált szériás modelleket.

A GT2 RS a csúcsot képviselte a 911 előző generációjából, és a 700 lóerős limitált példányszámú sorozat utolsó darabjait februárban gyártotta le a Porsche.

Behúzta a Nürburgring rekordját a 700 lóerős Porsche 911 GT2 RS

Megvan az eredmény, amit már sejteni lehetett.

A ritkaságok közül több is a fedélzetén volt a Grande America olasz teherhajónak, ami néhány napja elsüllyedt, és 4600 méter mélyen fekszik a francia partok közelében.

A teherhajó Hamburgból indult, és a fedélzetén mintegy kétezer autót szállított Brazíliába. Az egyik konténerben tűz ütött ki, és ez átterjedt a hajóra, ami rövid időn belül az oldalára dőlt, majd elsüllyedt. A 26 fős legénységet épségben kimentették, de

a hajó gyomrában jó néhány Audi RS4 és RS5 is volt, és 37 Porsche is, köztük négy 911 GT2 RS, amit már hiába várnak a vevők.

Mondhatnánk, hogy kapnak másikat, de a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen a 911-ből már az új generációt gyártja a Porsche. A márka mindenesetre megígérte a vevőknek, hogy pótolják az elsüllyedt autókat.

A legnagyobb vesztes alighanem a környezetünk, a hajón ugyanis 2200 tonna kőolaj is volt, ami most a tengerbe jutott.

Ez is érdekelhet:

Marija Sarapova és Mark Webber elvitték egymást egy körre a legújabb Porschében

Nézd meg, hogyan szórakoztatják egymást, és minket is a 700 lóerős 911 GT2 RS-ben.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

További cikkeink a témában