A Ferrari után az olasz istálló üzemanyagszállító partnere, a Shell is elbúcsúzott Kimi Räikkönentől, ráadásul egy igazán remek ajándékkal.

Räikkönen és a Shell a finn mindkét ferrari időszakában partnerségben állt egymással, viszont Kimi 2019-ben már a Saubernél folytatja, így a két fél kapcsolata megszakad, ennek apropóján az olajcég meglepte őt egy nem is akármilyen ajándékkal:

Räikkönen ugyanis élete végéig ingyen tankolhat a Shell töltőállomásain

– derült ki Kimi és a Shell utolsó közös médianapjáról készült videóból, amiből többek között még azt is megtudhatod, hogy:

  • „Fogalmam sincs, hány futamon álltam rajthoz, nem is igazán érdekel, hiszen ezek csak számok. De tudok valakit Finnországban, aki képben van az összes ilyen számmal.”
  • „A versenyzési része egyre kisebbé és kisebbé válik, az azt körülvevő dolgok meg egyre nagyobbak lesznek, amióta elkezdtem. Persze ez is a játék része, de nem ezek miatt vagyok itt, hanem a versenyzés miatt.”
  • „Sosem gondoltam bele igazán, hogy milyen egy tipikus finn. Én nem gondolom magam tipikus finnek. Véleményem szerint ők nagyon lazák.”
  • „Nem hiszem, hogy bármit is bizonyítanom kell, és az se érdekel, ha valaki úgy gondolja, hogy kellene. Azért csinálom, mert élvezem. Magam miatt kezdtem el, és ha csak valaki más miatt kellett volna csinálnom, akkor ma már nem lennék itt.”

ShellMotorsportTeam on Twitter

As the season comes to an end, we say goodbye to the Iceman. Thank you for all the years #Kimi7! https://t.co/lqsluwTeff

Eközben meg...

(Fotó: Scuderia Ferrari)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon