Nem újdonság, hogy az Egyesült Államokban olyan izgalmas sportkocsit is bérelhetsz magadnak, mint a Mustang. A Sixt még tovább lépett azzal, hogy náluk már a több mint 600 lóerős Shelby GT-S is kölcsönözhető.

Ha amerikai utazást tervezel, akkor kár lenne kihagyni, hogy az autókölcsönzők kínálatából izmos sportkocsit válassz. A Sixt most nagyot dobott azzal, hogy náluk már nemcsak a Mustang, hanem annak a még izgalmasabb Shelby változata is elérhető. A GT-S direkt arra a célra készült, hogy kibéreld, és nekivágj vele az országútnak.

Kezdetben 21 darab Shelby kerül Las Vegas, Los Angeles, Fort Lauderdale és Miami kölcsönzőibe,

amit érdeklődéstől függő áron adnak, de legfeljebb napi 250 dollárért, ami valamivel kevesebb, mint 75 ezer forint. Ezért a pénzért 175 mérföldet, azaz 280 kilométert tehetsz meg vele, minden további mérföldért 83 centet számolnak fel.

Nehéz lesz megállni, hogy ne lépd túl a limitet, mert a Shelby GT-S még izgalmasabb, mint a Mustang GT, aminek az alapjára épül.

Az 5 literes V8-asára ugyanis kompresszor került, amivel a teljesítménye 450-ről 600 lóerőre nőtt, ezzel 3,6 másodperc alatt gyorsul százra, és 11,7 másodperc alatt futja meg a negyed mérföldet.

A bérelhető Shelby egyedi külsőt is kapott, narancs fényezéssel és fekete csíkokkal, vagy éppen fordítva. A váltója 10 fokozatú automata, mert mégis egy bérautóról van szó, és a flotta tagjai, miután kiszolgálták az idejüket,

eladók lesznek, hogy ne csak pár napra, de örökre a garázsba lehessen állítani ezt a tuningolt Mustangot.

Ez is érdekelhet:

Megújult a kisebbik Shelby Mustang, hogy még inkább vágyj rá

Nem ez a legizmosabb Shelby, de azért nem küldenénk vissza.

És ezt olvastad már?
A villanykorszakban is meglátja az M-es BMW-k klasszikus értékeit az M kereskedés ügyvezetője