Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A DeLorean örökre a Vissza a jövőbe autójaként vonult be a történelembe, pedig nem sokon múlt, hogy egy sirályszárnyas Mercedesből vagy egy hűtőgépből építsen időgépet Brown doki. Most azt mutatjuk meg, milyen lenne egy Tesla Roadster a szerepben.

1984-ben adta áldását a Universal Studios a Vissza a jövőbe forgatására, amiben Emmett Brown doki feltalálja az időutazást. Az eredeti tervek szerint egy hűtőszekrényből épült volna az időgép, de Robert Zemeckis attól tartott, hogy a film hatására majd gyerekek tucatjai zárják be magukat a hűtőgépekbe, és miért is ne lehetne az időgép egy autó, ezért inkább az utóbbi mellett döntöttek.

de hamar rá kellett jönniük, hogy több példányt szerezni, majd feláldozni a forgatás során szinte lehetetlen lenne, legalábbis óriási összegeket emésztene fel. A másik ötlet, a DeLorean azonban akkor olcsón megszerezhető volt, a többit pedig már úgyis ismered.

A Charlie Automotive grafikusa nemcsak elképzelte, hanem meg is mutatta, hogyan nézne ki rozsdamentes acél kasztnival és fluxuskondenzátorral a Roadster, az eredmény pedig egyszerűen lenyűgöző lett. Nem is nagyon kellene erőlködnie, hogy elérje az óránként 88 mérföldes sebességet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CHARLIE AUTOMOTIVE (@charlieautomotive) által megosztott bejegyzés,

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.