Most, hogy már nálunk is szállingózik a hó, biztos lehetsz benne, hogy a hegyekben egy ideje tél van. Mint például a Magas-Tátrában, ahol ezt a két Audit fotózták, és a quattro hajtású RS5-nél vagy R8-nál jobb autóval aligha várhatnád a telet.

Zakopanéban készítette ezt a gyönyörű képsorozatot az Audik fényképezésére szakosodott Auditography, és nem vette kedvüket az sem, hogy a Magas-Tátrában már fehérre színezte a hegyeket a hó, hiszen mindkét sportautó szériában kapja a quattro összkerékhajtást. A Misano vörös RS5 Coupé és az Ara kék R8 V10 Plus is nagyszerűen mutat a havas tájon.

Az újonnan fejlesztett 2,9 literes biturbó V6-os motorja 450 lóerős, ezzel az RS5 Coupé már 3,9 másodperc alatt gyorsul százra.

A régi iskola szerint készült 5,2 literes V10-es szívómotor az R8-ban 610 lóerős, ha rajta látod a Plus szócskát, ez 3,2 másodperces gyorsulásra elég.

A fotósorozatok mellé pedig videó is készült, aminek a végére kapunk némi lúdbőröztető motorhangot is a jelenlegi kínálat két legizgalmasabb Audijától.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Fantasztikusan szól Gordon Murray versenygépének 12 ezer fölé forgó V12-ese

Rockabilly és cyberpunk hotrodok érkeznek Budapestre

További cikkeink a témában