Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Milyen egy profi műsorvezető? Hogy készül egy tehetségkutató? Mit csinál egy programigazgató? Mindez, és persze még sok minden más is kiderül a workshop, networking, party jelzőkkel méltán illetett népszerű kerekasztal-beszélgetés sorozat legújabb, hetedik estjén.

„A Cultivo  nem csupán egy havi rendszerességű workshop. Fiatalokról, fiataloktól, fiataloknak akar szólni, de nem úgy, ahogyan sok más hasonló program. Hatalmas baráti társaság dolgozik ezen a projekten, hipszter, freelancer, kreatív arcok, akik nem elég, hogy nagy neveket ültetnek egy asztalhoz, és a sikerük titkáról kérdezgetik őket, hanem interaktivitást, kapcsolatteremtési lehetőséget, és nem utolsó sorban bulit kínálnak a résztvevőknek. Ráadásul tudják: ezek legalkalmasabb helyszíne kivétel nélkül a bárpult” – írtuk a Cultivót bemutató cikkünkben.

Azóta sem változott a koncepció, alkalomról alkalomra pedig újabb vendégeket hívnak. A szeptember 12-i, Ötkert-beli eseményen Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, Herman Péter RTL-es kreatívosztály-vezető és producer, valamint Liptai Claudia műsorvezető sztorizik majd a minden bizonnyal szokás szerint népes hallgatóságnak. Műsorvezetés, egy kereskedelmi csatorna menedzselése, műsorgyártás – ezekről biztosan szó lesz, úgyhogy ha érdekel a média és a televíziózás, neked is ott a helyed. Aztán a hivatalos rész után szokás szerint jöhet a kötetlenebb rész a bárban.

A részvételhez regisztrálj a Cultivo weboldalán!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.