A németek győzelmével mi is továbbjutottunk, Spanyolország saját magával tolt ki nagyon

Pörgött ma az Eb, hiszen négy meccset játszottak. Mi a németek győzelméért szorítottunk, ezt követően Spanyolország kikapott a horvátoktól, és ezzel már a 16 között megismétlődik a négy évvel ezelőtti döntő.

Egyszerű volt a képlet a világbajnok németeknek, nyerniük kell és akkor nagy valószínűséggel csoportelsők. Ennél viszont ezerszer fontosabb volt, hogy ha nyernek, akkor a magyar válogatott is a nyolcaddöntőbe jut. És Németország nyert. Nem könnyen, de csak behúzta az északírek elleni meccset. Müllerék szekérszámra hagyták ki a ziccereket, de Gomez egyet csak belőtt, és ezzel mindenki boldog.

Az UEFA-nál is téma volt a magyar továbbjutás.
Tweetet ennyire még nem szerettünk, az UEFA is megemlíti a továbbjutásunkat

A C-csoport másik meccsén Ukrajna már két forduló után kiesett, így maximum a becsületükért játszottak. Gólt és pontot viszont ma sem szereztek. Lengyelország elöl nagyon dadog, eddig csak két góljuk van, a védelem viszont még nem kapott gólt, ennek köszönhetően második helyen jutottak tovább.
A lengyel gól elég pofás volt:

A nap derbijét a D-csoportban játszották, ami végül a nap meglepetése lett. Spanyolország vezetett, de a tartalékosan felálló horvátok megfordították a meccset. A kétszeres címvédőnek ez azért óriási pech, mert így már a nyolcaddöntőben az olaszok jönnek, majd ezt követően – ha továbbjutnak – a németek.
Ezzel a nagyon szép megoldással egyenlített Horvátország. 735 perc után kaptak gólt a spanyolok az Eb-n:

Miért Ramos lőtte? Oké, a horvát kapus védése szabálytalan, de úgyis.

Ezúttal nem balhéztak a horvát drukkerek

A másik meccsen az eddig rém gyengén játszó törökök javítani tudtak, és meglepésre legyőzték Csehországot. Így még akár ők is továbbmehetnek, a csehek meg haza.

(Fotó: AFP)

Szerdán Portugália ellen játszunk, 6,00-s oddsért adják a magyar győzelmet. Naná, hogy megtesszük. És te?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon