10, Kapucnis pulcsi és zakó

A laza és az elegáns szerelés keverése van, hogy jó ötlet, de nem így. A zakó alá sokféle ruhadarabot vehetünk - kardigánt, V-nyakú vagy kereknyakú pulcsit, inget, pólót -, a kapucnis pulcsit inkább ne. Túl sok.

kép

9, Hímzett farmer

Nonfiguratív minták egy farmeren? Na ne. Még akkor se, ha a hátsó zseben van. A díszítésnek szánt varrás átáll a sötét oldalra, mint Anakin Skywalker és csúnyítás lesz belőle. Férfiasabb biztos nem leszel tőle.

forrás

8, Túl nagy kivágás felül

Persze, megdolgoztál a mellizmokért az edzőteremben, de azok akkor is látszani fognak, ha nem tolod az ember arcába őket. A mellszőrről pedig Adri mond vélemény a cikk végén.

forrás

7, Túl szűk nadrág

Létezik a testhezálló nadrágnak az a fajtája, ami a modern, szűk sziluetthez kell - ezt már megszoktuk. Azt sem bánjuk, ha a nők testhezálló ruhákban vannak, a szűk farmernak örül a férfi szeme. Na de ki kíváncsi a formátlan férfi altest minden egyes porcikájára? Hidd el, hogy többnyire még a csajok sem. A pont jó és a túl szűk között vékony a határvonal, de jobb, ha eltalálod, mert ha nem sikerül, akkor könnyen röhejessé válhatsz.

kép

6, Gyűrű a kisujjon

Mit mond rólad a kissujjon hordott gyűrű? Abba inkább most ne menjünk bele, de nem sok jót. Ne közvetíts téves üzenetet a világ felé, nem vagy te Dr. Genya. Sem drogbáró.

kép

5, Ed Hardy akármi

Az amerikai tetoválóművész márkáját nem tudjuk hova tenni. Ha csak egy kicsit is felnőttnek érzed magad, akkor inkább hanyagold a csicsabajnok ruhadarabokat. Ezek a grafikák - érdekesek is lehetnek, de - ruhákra nem valók.

forrás

4, Átfésült haj

Lehet, hogy egy röpke pillanatig sikerül, de annál tovább senkit nem fogsz megtéveszteni - kopaszodsz. Elhisszük, hogy kellemetlen dolog ez, de inkább vágasd rövidre a hajad. Férfi vagy, viseld ezt is férfiként!

forrás

3, Rózsafüzér

Igen, a mediterrán népek, mint a spanyolok vagy olaszok nagyon vallásosak és hát a nők odavannak ezért a férfitípusért. Te nem vagy sem spanyol, sem olasz, sem venezuelai, sem latinos gitáros, így azt a szerencsétlen jobb sorsra érdemes vallási jelképet inkább hagyd a fiókban. Ha rajtad van, akkor ezer miatyánk. Most!

kép

2, Melír férfiaknak

"Drágám, ma nem jó a vacsora, megyek melíroztatni..." - Ugye milyen Terminátorosan hangzik? Nick Carter frizkója már akkor sem volt menő, amikor a Backstreet Boys ontotta magából a slágereket, szóval inkább mondd le a fodrászt. Vagy hagyod, hogy a barátnő mondjom le rólad?

kép

1, Szandál-zokni, a halálos kombó

Örök kedvencünk a szandál zoknival, lehetőleg jó fehérrel, hogy a periférikus látómezőt váratlan villámcsapásként támadja meg. Nagy "örömünkre" még mindig látható ez az agyrohasztó kombináció az utcán. Nemcsak hogy esztétikus, de praktikus szempontból sincs rá magyarázat. Egy lila öltönynadrággal üt igazán.

A kérdés szerkesztőségünk egyetlen hölgy tagja, Adri szemszögéből

A zokni-szandál kombó alapvetően szívlapát, de van, ami szerintem még ezt is felülmúlja: a Crocs! Semmilyen, ismétlem, semmilyen körülmény nem indokolhatja a viselését - már legalábbis egy olyan férfi számára nem, aki szeretne szexuális életet élni az előtte álló öt-tíz évben. Ugyanilyen illúzióromboló alsó tagozat után a mesefigurás zokni és boxeralsó is. Ki akar egy rajzfilmhőssel találkozni a heves vetkőztetés közben?
A bő gatya alapvetően szexi, ám a fenék aljáig véletlenül lecsúszott hűdelaza nadrág leginkább nevetséges. Apróságnak tűnhet, de egy hátizsák még a legtökéletesebb szettet is azonnal agyonvágja - túrázáson, edzőtermen és utazáson kívül felejtsétek el, srácok! A nők többségével ellentétben nekem az együtteses pólókkal nincs bajom - persze csak akkor, ha a viselője nem öltözik mellé halálmadárnak.

A kivillanó mellkas- és hónaljszőr ellenben azonnal beindítja az öklendezési reflexeimet (különösen nyáron, amikor a villamoson még cuki kis izzadtságcseppek is gyöngyöznek rajtuk). Aki lusta megoldani a problémát, képzelje el, hogy a barátnője ugyanilyen hónaljat villant az ágyban! És a legfontosabb: az igénytelenség NEM trendi! Amikor egy sztár lepukkantnak néz ki, azt általában drága dizájnercuccokban teszi, amik sok pénzért keltenek viseltes hatást. Ha hat napja hordod ugyanazt a nadrágot, és kezd hajléktalanszaga lenni, az nem egészen ugyanaz.

Adri írásait erre találod, ha viszont a divatnál maradnál, akkor erre tovább a többi cikkünkhöz!

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés