Mi, férfiak, általában a nők támaszai vagyunk életünk során, számíthatnak ránk, hiszen mi vagyunk a védelmezők. Erősek és bátrak vagyunk, félelmet nem ismerünk, küzdünk, harcolunk, és a nap végén sört iszunk. Sosem mondjuk ki hangosan, de mind tudjuk, hogy nekünk is szükségünk van támaszra, menedékre, egy olyan fedezékre, ahol megnyugszunk.

Sokunk számára a főváros a napi harcok színtere, ezért most egy rendkívül hasznos szelekcióval igyekszünk segíteni megfáradt férfitársainknak. Megmutatjuk, hogy hol juttok jóféle frissen csapolt sörhöz Budapesten. Tizennégy kerületben segítünk most, hogy megtaláld a fedezéket:

I. kerület: ROMKERT

A Romkert a 2000-es évek egyik legmenőbb helye volt, de az a szerencse, hogy még ma is az. Nagyon fontos, hogy csak akkor gyere ide, ha szereted a csinos, fiatal lányokat, az elektronikus zenét és azt, hogy a szabad ég alatt bulizhatsz egész nyáron. A lányok szeretik, csak szólunk.

II. kerület: PROMENÁD

A Mammut oldalában, jó közlekedéssel találod meg a budai oldal egyik legkedveltebb főhadiszállását. Nyáron nyitott, télen zárt, de a sörcsap mindig nyitva. Mielőtt útra kelnél a Romkertbe, itt meg is etetnek a srácok!

III. kerület: HOLIDAY BEACH CLUB

Nyáron két fontos dolog van: legyen hideg sör és medence. A többit most hagyjuk is. Itt találsz magadnak mindkettőből bőven, a harmadik kerület is felkészült a fogadásodra!

IV. kerület: DIABLO PUB

Újpest egy olyan hely, hogy "no country for old men". Ide csak úgy nem téved az ember, ide csak az igazán kemények jönnek kocsmázni, azok, aki ide készülnek. Itt nem lógópólós hülyegyerekek koktéloznak apuci szeme fénye kislányokkal. Itt helyt kell állni. Ha erre jársz, a Diablo az a hely, ahol megkapod a söröd, a meccsed, van terasz és parkoló. Parkoló. Meg tudsz állni autóval, ha ide jönnél sörözni. Autóval.

V. kerület: AKVÁRIUM

Aligha kell bemutatnunk a belvárosi alaptábort, a magaslatokhoz vezető út egyik legfontosabb támaszpontját. Itt elfér mind az ezer Facebook-ismerősöd, szóval nem kell félned, hogy véletlenül ne tudnád itt megtartani tisztességesen a 30. születésnapod!

VI. kerület: 360 BÁR

Ezt a pazar helyszínt már láthattad a Playeren is, hiszen nem mehettünk el mellette szó nélkül. Nyilván csak akkor gyere ide, ha megvadulsz a panorámától és kedveled a magas életet. Andrássy út 39, ide vigyen a taxi. Mert nyilván nem autóval érkezel, hiszen sörözni fogsz!

VII. kerület: TESLA BUDAPEST

Budapest egyik új elektronikus ékköve, a hetedik kerületi támaszpont, hosszú előkészületek után tavaly nyitott, és olyan high-end hang biztosítja a minőségi csapatást, mintha stúdióból hallgatnád a zenét, nem vicc. Kint és bent is alkalmas a feltöltődésre, hiszen hála az égnek, magasan képzett szakemberek mindkét helyszínen tudják kezelni a sörcsapot!

VIII. kerület: GRUND

Ha a Corvin negyed környékén keresnél biztos menedéket, akkor egészen a Nagy Templom utca 30-ig kell kockáztatnod az életed, hiszen A GRUND ott vár téged meglehetősen nagy szeretettel. A rendelkezésre álló lehetőségek közül a Lézerharc kifejezetten segít abban, hogy lefáradjatok a haverokkal a sörözés előtt. A gyereket pedig le tudod közben parkolni a játszótéren, mert az is van itt. Okos egy hely!

IX. kerület: PARK

Egész nyáron fesztivál a város egyik legnagyobb szabadtéri helyszínén. Olyan, mint a Sziget, csak sosincs vége (na jó, ősszel…) a mulatásnak. Koncert. Buli. Kultúra. Legalábbis ezt ígéri a hely, javasoljuk személyes ellenőrzését kikapcsolódás céljából!

X. kerület: MORRISON’S LIGET

Nagy levegő, merülés. A helyszín legendás, itt mindig keményen adták a bulit. Masszív veretés, igazi húspiac. Ez itt maga Siófok a fővárosban! Egy őszinte hely azoknak, akik akik meg akarják csinálni az estét. Nem mindenkinek ajánlott, de akinek bejön, az bérletet vált.

XI. kerület: BUDAI PARKSZÍNPAD

A legjobb dolog, ami ebben az évben Budával történt. Hosszú évek óta pangó területen nyílt meg az új “budai fröccsterasz”. Mennyire régóta várta már Buda népe, hogy a nagy folyón túl is lehessen sok embernek egy helyszínen nagy boldogság! Fokozottan ajánlott a próbatétel!

XII. kerület: MATINÉ NAPOZÓ

Azt mondja, hogy "strand a város felett". Valószínűleg ez az egyik legjobb hely a városban, fent, a kitűnő csillebérci komplexumban, ahol egykoron az úttörő oly vidám volt, hogy ajkáról ki se fogyott a nóta. Most meg az van, hogy itt legelésznek nyáron a legszebb csajok, van medence, terület napozni, jó levegő, DJ, habzsidőzsitejbevaj. Ha leforgatod úgy a nyarat, hogy nem voltál itt, akkor tényleg vess magadra. Ez itt a sült galamb, repül is, nyisd ki szépen a szád!

XIII. kerület: SARKI FŰSZERES

Ez itt egy igazi kis éléskamra, alapvetően fókuszban a reggeliző tevékenység és annak holdudvara, de remek kiülési lehetőség mellett jóérzéssel lassulhatunk be a munka után a legjobb cimbivel a teraszon egy sörrel a kézben. Hazaballagó újlipócia pedig elismerően kacsint majd kezünket figyelve.

XIV. kerület: ZÖLD KANCSÓ

Nem, ez nem az újpesti ultrák kedvenc tartózkodási helye beszédes neve ellenére, ellenben egy rendkívül fiatalos hely, akik szeretik közvetíteni a meccseket. Egy hely, ahol van foci, sör, és ezt a két fontos ügyet lehet párhuzamosan élvezni, ott nincs nagy baj. Zugló felkészült.

Szóval ezek után már nem fogtok mellényúlni, mint szerencsétlen Fedde Le Grand, aki belenézett a hamis gulyásba, aztán milyen balhé lett belőle...

Vagy van jobb tipped? Mutasd meg a kedvenc budapesti helyed, ne tartsd magadban, megéri!

(Fotók: Facebook)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában