Kőkemény heted volt, közben tisztességesen inni kellett a céges bulin, a plázázástól meg kiráz a hideg. Ismerjük. Minket is. Úgyhogy inkább segítünk, hogy mit tudsz anélkül megvenni még most is a neten, hogy a karácsonyfát sem akarod a végén az idegességtől feldarabolni, és tűzre dobni.

Összeszedtünk három szuperjó ajándékot, aminek mi tuti örülnénk, és pár gombnyomás megvenni.

Városi séták - Örök felfedezőknek

Aki azt mondja, hogy töviről-hegyire ismeri Budapestet, az vagy több száz éves kell, hogy legyen, vagy nemes egyszerűséggel hazudik.A szervezett városi sétákat épp ezért helyieknek találták ki: igenis érdemes megismerni a környezetünket jobban, és olyan izgalmas helyeket felfedezni, ahova máskor és másképp nem juthatnánk el.

forrás: Hosszúlépés

Nekünk a legjobb élményünk a Hosszúlépéssel volt, egy gasztrosétájukra mentünk el, ahol Józsefváros kínai negyedét fedeztük fel. Kóstoltunk tradicionális kínai kajákat, voltunk húsostáskagyárban, de még a saját OTP bankjukba is benéztünk, ahol konkrétan mindent igazítottak az igényeik szerint, és a feliratok is kínaiak. Szóval, tényleg szuper program

Persze van még pár cég - mint az Imagine Budapest, a Beyond Budapest, vagy a Bupap - akik szintén klassz városi sétákat szerveznek Budapesten.

A sétajegyek ára 2500 és 5000 között mozog,ajándékozott. Már 2500 forinttól indulnak a sétajegyek és tényleg nagy élményt nyújthatnak az erre fogékonyaknak.

Borsuli - Azoknak, akik a bort nem isszák, hanem kóstolják

Ha ma valaki borokról akar tanulni, úgy, hogy közben szórakozik is, és nem fontos neki a papír, meg hogy egy egész hétvégét szenteljen a WSET-kurzusnak, akkor a Bortársaság Borsulija a legjobb alternatíva.

forrás: Bortársaság

2015-ben indultak a kóstolók, azóta már vagy 4000 vendég volt a borkereskedő cég Kossuth téri borboltjának emeletén. A témák is változatosak, lehet kapni kóstolócsomagokat is, ha többestés kalandot ajándékoznánk, de a lényeg, hogy azoknak is jó alternatíva, akik csak laikus fogyasztóként szeretnének kicsit többet megtudni és szívesen beszélgetnek borokról.

Egy-egy este alatt 6-7 bort is megkóstolhatunk itt - nem véletlen, hogy az indulás óta a statisztikáik szerinte már több mint 1800 palackot bontottak fel. Vannak alaptémák – Így iszunk mi, Fehérbor, Vörösbor, Pezsgő ABC – és haladóbb kóstolók, ahol világ borvidékeit is megismerhetjük.

Barkács workshop - Kezdő ezermestereknek

Azt hihetnéd, hogy ez kb a férfiak főzőkurzusának felel meg, de rá kell hogy cáfoljunk. Amikor mi legutóbb elmentünk a Technika kisbútor workshopjára, a társaság 3/4-e nő volt...

forrás: Technika Facebook-oldal

Kicsit szégyelltük is magunkat, egyrészt az arány miatt, másrészt, mert pár csaj kezében jobban állt a fűrész, mint néhány férfitársunkéban.

Szóval, mióta begyűrűzött a DIY őrület, és mindenki fejújít, barkácsol, bútort pofoz helyre, és még sorolhatnánk, elég jó alternatíva egy barkács workshop, vagy csak egy bérlet a műhelybe, hogy ne otthon kelljen összepiszkolni a lakást.

Úgyhogy pánikra semmi ok, gyorsan bökj rá egyre és garantáltan klassz élményt adsz ajándékba!

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában