Van egy sírnivalóan gyönyörű szerelmes sztorink a számodra. Tök jó tudni, hogy ebben a csúnya világban maradt még romantika.

Mert a szerelem bezony nem ismer határokat és ezt Kejsarin Chaichalermphol tudhatja a legjobban. Ha nem tudod megjegyezni a nevét, akkor szólíthatod a művésznevén is, ami jóval egyszerűbb: Nong Nat, ugyanis a kétezres években még ezzel a névvel nyelte a nyelnivalót a kamera előtt. Ha megguglizod, találhatsz is néhány nehezen félremagyarázható képet róla...

...de inkább most nem rontjuk el ezt a tündérmesét holmi pornográfiával, inkább tekerjük kicsit előre a szalagot, egészen 2012-ig, amikor is Kejsarin megtalálta a békét és a mindent elsöprő szerelmet egy nála negyven évvel idősebb palimad férfi személyében. Az embert Harold Jennings Nesland Jr-nak hívják, és egyébként - teljesen mellékesen, már-már említésre sem méltó körülményként megjegyezve - milliomos építész.

Nong Natnak annyira megtetszett ez a dalia, hogy mellette igazi mély buddhista áhítatba esett. Szégyelld el magad, ha nevettél, ugyanis ez nem vicc; Kejsarin azt mondja, hogy az imádságnak köszönhetően tehetett szert egy ilyen remek férfiúra, aki annyira csodálatos társ, hogy a bankszámláján landoló összegeknek a felét rendszeresen a szerető felesége rendelkezésére bocsátja.

A vallásos áhítatba persze olykor-olykor belefér egy kis bohóckodás, meg némi szabad bőrfelület az Instagramon. Gondoljuk, csak a régi idők emlékére.

Persze az élet nem fenékig tejfel. Amikor a férjecskét leverte az influenza a lábáról, Nong nem mulasztotta el posztolni a heppeninget az Instára, azzal a megjegyzéssel, hogy az idős emberek már nem gyógyulnak olyan gyorsan, mint a fiatalok.

Reméljük, nem arra gondolsz, hogy a csaj a zöld maszk alatt vigyorog, mint aki lakomára készül! Légy egy kicsit pozitívabb! Ez a történet az élő bizonyítéka annak, hogy a szerelem nem ismer határokat. Már csak annyi kellene a teljes boldogsághoz, hogy az ifjú ara találjon valami kreatív elfoglaltságot, saját bevallása szerint ugyanis nem nagyon csinál mást, mint imádkozik, meditál és élvezi a jólétet.

Mondjuk nyithatna egy fánkozót. Vagy valami ilyesmi.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

A rendőrség napján lehetne egy rendőrnő is a nap csaja

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés