Látomás nélkül is borítékolt a siker

Publikus helyen kézitáska nélkül egy igazi nő szinte meztelennek érzi magát. Nem lőhetsz tehát mellé, ha ezzel a Látomás üzletekben kapható borítéktáskával leped meg a csajod. A minimál dizájnt izgalmas textúrával ellensúlyozták, az élénk színek pedig üde váltást fognak jelenteni a fekete táska után főleg neki, de neked is.

 

 

Hogy stílusosan késsen

Hogy a késés mindig stílusos maradjon, vegyél csajodnak egy órát, amit annyira szeret majd, hogy sosem veszi majd le. A Tommy Hilfiger legújabb kollekciójából való ez a rózsaarany színű darab, amiről üvölt, hogy igazi hölgyeknek tervezték. A minden részletében kimunkált óra homogén összhatása lehetővé teszi, hogy bármivel viselhető legyen. Árától sem repül le a hajad, az időben kezdődő randik ennyit simán megérnek.

 

Öveket becsatolni

A púder szín az idei szezon slágere, tehát csajod is biztos beszerzett már néhány ilyen ruhadarabot. A Mango öve azonban nem csak a lenge nyári ruhákhoz fog illeni, évszaktól függetlenül válik barátnőd ruhatárának tökéletes kiegészítőjévé. Hidd el, egyszer veszed meg neki, de többször veszed le helyette.

Rúzs háború

A smink évszázadok óta fegyver a nők kezében, aminek sok férfi esett már áldozatául. A csaták közt olykor mégis jó a harmónia, miért ne nyújthatnál te is békejobbot egy friss és üde színű Chanel rúzs képében? A pink szőkének, barnának, világos és sötétebb bőrű csajoknak egyaránt jól áll, bármelyik típusba is tartozik a barátnőd, ezzel tehát biztos a győzelem.

Nem baj, ha bizsu

Ékszer, de egy percig se kérdőjelezd meg döntésed, csak azért, mert bizsut veszel. A több részes Mango karkötő praktikus, hiszen nappali viselethez ugyanúgy illik, mint egy kis koktélruhához. Igazi nyárias kiegészítő, amit most féláron meg is vehetsz neki. Utóbbi ténnyel nem feltétlenül kell eldicsekedni.

Utolsó tippünk rólad szól. Reméljük, ezek után nem kell órákat köröznöd a plázákban, de amint a vásárlással végeztél, ülj be a legközelebbi bárba egy italra. Biztos lesz ott egy szimpatikus barista, aki megérti, min mentél keresztül, és ad egy duplát a kedvencedből.

Összeszedtünk 10 gázos divatbakit. Olvastad már a listát?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés