Kiderült, hogy nem csak a jó profilképen múlik a sikered.

Az ugyanis teljesen egyértelmű, hogy a mai rohanó világban a szerelmet online keresők már 1-2 másodperc alatt megítélnek a profilképed alapján. Egy friss kutatás azonban úgy találta, hogy nem csak a megfelelő képen múlik az online csajozás sikeressége. De akkor mégis min?

Mondjuk azon, hogy miképpen jellemzed magad.

A tavalyi évben megvizsgált 12 000 eHarmony profil alapján kijelenthető, hogy az alábbi 5 kulcsszó segítségével drasztikusan megnövelheted az esélyeidet a nőknél.

A jelzők közül az első helyen a "jó fizikumú" avagy "testileg fitt" végzett, méghozzá toronymagasan. Azoknak a férfiaknak, akik így jellemezték magukat, 96 százalékkal több interakcióban volt részük, mint akik nem. Lehet, hogy nem is csak a férfiak felszínesek?

A további 4 nyerő kulcsszó:

  • Figyelmes
  • Spontán
  • Társaságkedvelő
  • Optimista

Most már tehát tudod, melyik 5 szót kell mindenképpen feltüntetned a profilodban, ha egészen biztosra akarsz menni. Persze az is tuti, hogy az első találkozáskor levágja majd a lány, hogy csak kamuztál magadról, ha valójában nem felelsz meg a leírtaknak. Éppen ezért a nyerő megoldás az lehet, ha dolgozol egy kicsit a fent felsorolt kvalitásaidon, a nőknek ugyanis - a jelek szerint - fontosak ezek a tulajdonságok.

(via)

És ezt olvastad már?
Új őrület a lakáspiacon