Schmuck helyett

Szinte ékszer, sőt megkockáztatjuk, hogy még annál is jobb ez a fekete ónix kristályból készült Lanvin mandzsettagomb. Egy visszafogott, fehér inggel olyan kontrasztot ad, ami évtizedek múlva is számolatlanul vonzza a tekinteteket. Éppen ezért lesz belőle egy napon tökéletes családi ereklye.

Lanvin Gunmetal and Onyx Cufflinks

Olasz bőr

Ha olasz földön jársz a Dolce és a Gabbana szavakat álmodból felkeltve is tudnod kell a divathoz kapcsolni. Ennél azonban talán még fontosabb – és a legtöbb férfi ezt figyelmen kívül hagyja -, hogy az övnek mindenkor összhangban kell lenni a cipővel. Ebből a megfontolásból praktikus a fekete öv, hiszen a színe szinte bármivel harmonizál. A diszkrét dizájn időtálló, és a bőrnek is jót tesz az öregedés, ezért gondolj rá úgy, mint egy befektetésre.

D&G borjúbőr öv

Ha lejárt az időd

A minimalista dizájné a jelen, és belátható ideig a jövő is. (Mi legalábbis nem látjuk, hogy kalocsai mintás óraszíjak tömege lepi el a webshopokat.) Ami azonban ezt az órát stílus szempontjából különösen időtállóvá teszi, az a modern és klasszikus elemek tökéletes aránya. Az ásványi kristályból készült lencse, és a precíziós svájci szerkezet pedig azt garantálja, hogy ez a szépség még akkor is jó eséllyel ketyegni fog, amikor a szíved feltehetően már nem.

UniformWares 302 Series

Örökölt pöttyök

A pöttyös nyakkendő kissé bohém, viszont legalább annyira magabiztos választás. A dandy stílus ugyanúgy eszünkbe jut róla, mint a ’Grease-korszak’. Talán ez a két véglet is jól bizonyítja, hogy viselete tovább aktuális, mint bármelyik dél-amerikai államcsíny.

Drake's Slim Dotted Silk-Twill Tie

A kedvenc könyved

A könyvekre manapság egyre kevesebb figyelem hárul, holott jó útitársunk lehet a metrón vagy vonaton, és még attól sem kell tartanunk, hogy időközben lemerül. Érdeklődésünk továbbörökítésére pedig egy kiváló mód, ha kedvenc könyveinkkel vesszük körbe magunkat és töltjük fel otthonunk polcait.

 

A korábbiakban összegyűjtöttünk 10 dolgot, amit jó, ha magadnál tartasz, olvastad már?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Naponta többször is megnéznénk a naplementét ezzel a gyönyörű lánnyal

Kóser japán ételekre bukkantunk egy budapesti kisvendéglőben

További cikkeink a témában