Mert nekik is vannak gondolataik!

A pornó nem az a műfaj, amely azért népszerű, mert tartalmas gondolatokat közvetít. Nem kell ezért haragudni rá, nem ez a célja, nem ezért jön létre. Ennek ellenére a műfaj neves szereplőinek is vannak gondolataik. Nem mindegyik, lejjebb olvasható gondolat egyenértékű, van, melyik hasznos és érdekes megállapításokat tartalmaz és van, amelyik után azt gondoljuk: jobb is, hogy a pornószínészek keveset beszélnek. De ezzel sincs semmi baj, nem vagyunk egyformák, viszont ahogy az egyik idézett művész is megállapítja, egy olyan műfajról beszélünk, amit szinte mindenki néz.

Na de túl sokat írunk, megszaladt az ujjunk alatt a billentyűzet, jöjjenek az idézetek!

Amit egyesek úgy látnak, hogy egy nőnek megalázó és rossz, lehet, hogy az a bizonyos nő éppen attól érzi magát erősnek és gyönyörűnek.

Sasha Grey

Durva szex közben szemkontaktusra törekedni olyasmi, mint elmélyülni Dosztojevszkijben egy hullámvasúton ülve.

Jenna Jameson

A felfedezés! Ez a legcoolabb dolgok egyike, ha szexről, szexualitásról és új partnerekről van szó.

Stoya

Szeretném látni, hogy Richard Burton vagy Sir John Gielgud, esetleg Sir Laurence Olivier hogyan adja elő a Macbethet, ha közben erekciója van.

Ron Jeremy

Mostanában olyan lányokkal dolgozok együtt, akik fiatalabbak, mint a mellimplantátumom.

Nina Hartley.

Az ember nem utazhatja körbe a világot úgy, ha van egy kiskutyája. A kiskutyát meg kell etetni, ki kell vinni pisilni. Egy párkapcsolat hasonló ehhez. Az ember nem mehet oda a barátnőjéhez, hogy most elutazom Európába, 500 nővel fogok szexelni, de nemsokára jövök.

Erik Everhard

Undorodom azoktól, akik a szénsavas üdítőt vízre cserélik. De én pénzért nyelem a spermát, szóval kit érdekel?

Asa Akira

Sokan nem értik, hogy a legfontosabb dolog a közös beleegyezés. Szerint nincs olyan fantázia, ami túl durva lenne, amit két egyetértésben lévő felnőtt ne próbálhatna ki biztonságos körülmények között. Szerintem mindez segíthet ráébrednünk arra, kik vagyunk valójában.

Princess Donna

Ez egy milliárd dolláros biznisz. Szóval mindenki néz pornót. Ez egyszerűen tény és kész.

Jenna Jameson

Ez is jó:

És ezt olvastad már?
Teljesen érthetetlen, miért nem volt még Kristen a nap csaja