Coke kávéval. A szlovákoknál úgyis működik, nem?

Igazából csak az a nagy kérdés, hogy miért várt eddig ezzel a Coca-Cola. Japánban nagy hagyománya van a bolti kávék fogyasztásának, lehet venni hidegen, melegen, tejjel, feketén, cukorral, cukor nélkül, nagyjából bárhogy a kisboltokban dobozos formában. Egy jó "brakku" mindig kihúzhat a bajból, ha már ott tartasz, hogy le akarod fejelni a pachinko automatát, vagy lebólintanád a melletted ülő vállát a metrón. A Coke most Japánban "bekávésodott", itt a Coca-Cola Coffee Plus, amit egyelőre odakint is csak automatákból lehet venni, mindössze 190ml, és dobozonként 34mg koffeint és 42 kalóriát tartalmaz. Akik kóstolták, azt mondják, az illata sem a kólára, sem a kávéra nem emlékeztet, de amúgy elég jó a cucc.

Ilyesmit amúgy már lehetett kapni Európában és az USA-ban is, akkor Coca-Cola BlāK néven futott a kávés kóla, még a cseheknél is lehetett kapni, de hát ugye a Kofola az Kofola, azzal senki se cseszekedjen. 2006 és 2008 között volt piacon, de most visszatért, hogy leigázza Japánt más néven, más csomagolásban. Bármi megtörténhet egy olyan országban, ahol a Haagen-Dazs például paradicsomos fagyit gyárt, amit mi nem voltunk képesek megenni.

UPDATE: Többen szóltatok, és az a helyzet, hogy egy világ omlott össze bennünk. Gyerekkorunk óta iszunk Kofolát. Isten bizony azt hittük, van benne kávé. Eszünkbe sem jutott, hogy nincs. A Kofola a benne rejlő 14 fajta gyógynövénytől kapja jellegzetes ízét. Egy kalap alá helyeztük a bolgár Coffee Colával. Hiba volt. Elnézést kérünk tőletek.

(via)

És ezt olvastad már?
A divatot és a fánkot is szereti ez a szupervonzó lány