Új sorozatunkban érdekes nőtípusokat és kalandokat mutatunk be egy sokat látott, késő-harmincas férfi szemszögén keresztül.

A bölcsész-hipszter huszonéves – értelemszerűen – még bölcsészkarra jár. Tipikusan kommunikáció vagy magyar, esetleg esztétika szakos. Ugyanakkor külső megjelenésében, zenei ízlésében, gondolkodásában a legújabb divatirányzatokat követi – éppen ezért hívjuk hipszternek. Természetesen vadiúj és drága biciklivel közlekedik, amely rózsaszín vagy feltűnően élénk színű (fixi!). Nevetségesen óriási, fekete keretes szemüveget hord (maxi!), és okostelefonjáról naponta 5-8 posztot helyez el a közösségi oldalakra – főként a Tumblr-ra, hiszen a Facebook már túl mainstream neki, az iwiw pedig már régen lefutott. „Annyira a kétezres évek eleje!” – mondja lesajnálóan az utóbbi weboldalról.

Mint a fiatal lányok többsége, nem elégedett a külsejével, pedig általában észbontóan jó teste van. Mivel még nem ért el arra a szintre, hogy ezt a szerencsés adottságát visszafogottan használja, általában büszkén megmutatja, amije van, holott a kevesebb több lenne (nyilván). Rendszeresen jógázik vagy fut – vagy ha nem, akkor azon parázik, hogy el kéne menni jógáznia vagy futnia. Óriási mázli, hogy szerinte a cupákos oldalas szexi, ezért bármikor el lehet hívni a közeli piacra véres hurkázni. Önmagára – persze ironikusan – felvilágosult gasztro-fasisztaként tekint, aki bármikor képes egy jó töklecsót készíteni a leendő pasijának. Régebben imádta a medvehagymát, de amióta ez is beszivárgott a köztudatba, megvetően elfordult a nevetséges medvehagyma-követőktől.

 

A bölcsész-hipszter huszonéves minden vágya, hogy a médiában vagy a szépségiparban dolgozzon, esetleg egy népszerű gasztroblogot vezessen. Az egyetem mellett általában egy online újságnál külsőzik, és alkalmi szellemi munkát végez, például nyelvet tanít, fordít. Észbeli képességeivel és szorgalmával nincs baj: több nyelven beszél, és jól használja a Google-t. Azonban műveltsége és közéleti tájékozottsága meglehetősen sok kívánnivalót hagy maga után. Csábítási szempontból ez ugyanakkor óriási előny. Vonzódik az idősebb pasikhoz, akikre felnézhet, és akik majd szellemi tekintélyként vezethetik őt az „élet sűrű erdejében” – miközben egyfolytában azon nyavalyog, hogy ma már nincsenek is igazi férfiak Budapesten. Pedig vannak, csak eddig még nem találkozott velük…

Bár a bölcsész-hipszter huszonéves kedveli az extrém helyzeteket, mint például a motorozás és a spontán outdoor szex, otthon nagyon házias és kedves teremtés – már-már konzervatívnak mondható. Természetesen saját termesztésű fűszernövény-kollekcióval készül a nyárra, amit az erkélyen nevelget megható szakértelemmel (óh, petrezselyem, ah, snidling!). Ideális látogatási ajándék lehet számára egy jól eltalált dél-afrikai katánggyökér, egy csomag szálas chili paprika, vagy egy különleges majomkenyérfa gubó. Esetleg valami könyv Michel Foucault francia filozófusról. A vicces mindennapi cukiságokat – például a Spongya Bobos zoknit vagy a Cicaman-os, piros szívecskés öngyújtót, vagy akár egy csokor, saját kezűleg szedett, hótiszta fehér orgonát – már nem is említjük, mivel ezek annyira magától értetődő kis kedvességek.

Fontos tudni, hogy a bölcsész-hipszter csajszinak sokkal több a fiúbarátja, mint a lány – mivel lányismerősei, bölcsész évfolyamtársai szépsége és „megcsinált” személyisége miatt nem nagyon kedvelik őt. Randi szempontból viszont óriási hátrány, hogy baráti körét tudatosan a médiában dolgozó, menő férfiakra korlátozza, és alkalmi szexpartnereit is általában innen válogatja. Természetesen jó dumával és megfelelő stratégiával az ő várát is be lehet venni, de az elején ez nehézségeket okozhat. Mivel kedveli az extrém dolgokat, igyekezzünk extrém pasinak mutatkozni. Jó ötlet lehet a rejtélyes életművész kategória vagy az ígéretes start-up vállalkozó online vonalon – attól függően, hogy milyen hangulatra nyitott a nő. A feltörekvő fiatal művész szerepe ma már nem trendi. De ne feledjük: mindegyik esetben az intelligens, érzékeny, férfias férfi szerepe lehet a nyerő. A bölcsész-hipszter huszonéves ugyanis ki nem állhatja a kortárs, pipogya fiúcskákat.
A bölcsész-hipszter huszonéves nagy társasági életet él, sokat pörög, és keveset van otthon. Ismertebb előfordulási helyei a legfelkapottabb pesti romkocsmák és az egyetemi könyvtárak. Ezt jó észben tartani, ha randi helyszínt javasolunk a számára. Ha a randizásban eggyel beljebb kerülünk, ideális választás lehet egy délutáni közös teázás a Szabó Ervin könyvtár környékén, vagy egy trendi punk koncert péntek este egy romkocsmában. Feltéve, ha elég nyitottak vagyunk a fékeveszett táncolásra, amely alap kellék a mai huszonéves bölcsészlányok körében. Általában véve ezt a típust nem könnyű elcsábítani, de nem is nehéz (van ennél nehezebb).

A bölcsész-hipszter huszonéves általában teljesen oké az ágyban. Nyitott, szórakoztató és szenvedélyes. Felvállalja azt, amit éppen tesz, mert az egész szex-kapcsolatot a helyén kezeli. Legalábbis az elején. Sajnos – mivel ez a típus a legintelligensebb és a legérzékenyebb – nála a legnagyobb a veszélye annak, hogy a harmadik-negyedik alkalom után kötődni fog a férfihoz; gyakran sokkal jobban, mint más nők. Ha ez a nőtípus egy ponton engedi feltárni partnerének a szemérem különleges érzetét, akkor kell vele szakítani. Finoman, hosszan elbeszélgetve, a lehető legkevesebb fájdalmat okozva neki. És idővel talán úgy fog rád emlékezni majd a férje mellett, mint egy fontos, meghatározó kapcsolatára az életében, aminek örül, hogy annak idején nem hagyta ki.
A következő részben a csodálatos milf-ekkel ismerkedünk.

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot ránk a Facebook oldalunkon, és tálcán kapod a legérdekesebb anyagainkat!

És ezt olvastad már?
78 év után kiderült, ki árulhatta el a náciknak, hol rejtőzik Anne Frank és családja