Sorozatunkban érdekes nőtípusokat és kalandokat mutatunk be egy sokat látott, késő-harmincas férfi szemszögén keresztül.

A csodálatos MILF 30-50 év közötti, szexuálisan vonzó, intelligens nő, aki kedves és megértő a férfival. Nem basztatja, nem idegesíti, ellenben elbeszélget vele és megsimogatja a férfi homlokát. Az anyuka hasonlat részben találó: a MILF már régóta létezik, csak a korábbi évszázadokban más neveken, különböző alakokban ismerték őt a férfiak, akárcsak az anya fogalmának ősképét. Mistress, lover, gésa – olyan természeti tünemények ők, akik türelmesen és gyengéden („anyaszerűen”) édesítik meg a férfi életét, mert azt nyújtják, amit más nők sohasem: egyfajta őszinte tudást, hogy semmi sem tart örökké, és minden jól van, ahogy van.

A csodálatos MILF óriási előnye, hogy kész életpályával rendelkezik. Általában diplomás, munkáját élvezi, szakmájában elismert. Nincs probléma, nincs hisztéria. Mint az idősebb nők többsége, inkább elégedett az életével, mint nem, holott érzelmileg több, komoly megrázkódtatáson ment keresztül. Férjétől több éve elvált, szülei már nem élnek, életében legalább egyszer kirúgták a munkahelyéről. Ugyanakkor tinédzser vagy fiatal felnőtt gyermekeivel kitűnő a kapcsolata és viszonylag nagy társasági életet él. Összességében jól érzi magát a bőrében, mert felvállalja és élvezi az életét, és ez megnyugtató egy férfinek. Ha a lányai csinosak, kezdetben kikezdhetetlen területet jelentenek. Persze, ha vége a MILF-fel való kapcsolatnak, ez a tilalom érvényét veszti.

A csodálatos MILF ízlése egészen kitűnő, hiszen ismeri önmagát, és tudja, hogy nagy meglepetések már nem érhetik az életben. Stílusa szellemes és szókimondó: nevén nevezi a dolgokat, ráadásul mindig a helyzetnek megfelelően. Társaságban néha sokat iszik, ilyenkor elveti a sulykot, de egyébként teljes mértékben partiképes. Lényegében bármiről el lehet vele beszélgetni – legyen szó aktuális politikai vagy könnyűzenei kérdésekről, mint például Ákos vagy az Irie Maffia. Ideális látogatási ajándék lehet számára egy üveg pezsgő (kékcímkés!), egy különleges fehér csokoládé vérpiros csomagolásban, vagy valamilyen hallgatható, fiatalos Detroit-techno, mondjuk Moodymann (a csodálatos MILF nagyon szereti a mai fiatalok zenéit). Esetleg bejátszhat még valamilyen japán kaja, sok lazaccal meg pálcikával, s ha beljebb vagyunk a kapcsolatban, nyugodtan bevállalhatunk egy finom anyagból készült lila vagy piros, egyszínű sálat is; örülni fog neki!

A csodálatos MILF külső megjelenése sportos és hanyagul elegáns, sok-sok realista sötét tónussal (ó, hosszú, fekete kabát! ah, vöröses rézbe játszó, mogyoróbarna, egzotikus nagytáska!), amelyet a harmadik-negyedik randi után, élénk tavaszi színekkel bolondít meg. A visszafogott, sokat sejtető dekoltázs ennek a nőtípusnak áll a legjobban – évszaktól függetlenül. Teste még mindig vonzó, sokkal jobban, mint azt ő gondolná. Bár külön-külön vizsgálva a területeket (az állag, a forma, az illatok) vegyes kép tárul elénk, az összhatás (a test mozgása, a beszédmód, az aura) mégis vonzó és természetes, ami manapság ritka kombó a nők körében. Gátlástalanul dicsérjük az alakját (sokat), úgyis tudja, hogy hazudunk, mégis tetszeni fog neki! Ideális randihelyszín lehet számára egy borfesztivál, egy kellemes Zola Jesus koncert az A38 Hajón, vagy valamilyen kortárs filozófiai-irodalmi esemény. Hirtelen felindulásból egy tapadós dance partiba is elvihetjük őt valamelyik romkocsmába, hogy visszahozzuk neki a fiatalságát (amúgy is visszahozzuk, csak most célzottan – tartunk egy fiatalság napot).

A csodálatos MILF a nőtípusok közül a legnyitottabb a különböző szexuális játékokra. Az ilyesmit nagy örömmel fogadja, sőt, ő maga is lelkesen javasol kétszemélyes szex-túrákat. Gyakorlatilag az összes szerepjátékért rajong, a tanár bácsistól az ápolónősig. Nem véletlenül, hiszen a csodálatos MILF-et elsősorban a szex érdekli, ami egy férfinek óriási kihívást jelent. Már az első randin kezdjük el intenzíven ostromolni! Beszéljünk hozzá és finoman árasszuk el őt szexuális vágyainkkal, lehetőleg minél szemtelenebbül, és minél szenvedélyesebben. Engedjük szabadon fantáziánkat, és játszunk a hangunkkal! Egy alkalmas pillanatban kivitelezett, kellően előkészített, mocskos kis suttogás meglepően pozitív hatásokat válthat ki a nőből. Mindeközben ne feledjük! Az ágyban mindig ő diktál: ha valami nem tetszik neki, azonnal megmondja, vagy saját magának csinálja a jót. Ha egy idő után ez zavaróvá válik számunkra, nyugodtan kötözzük ki, majd határozottan "erőszakoljuk meg". Óriási hálában lesz részünk.

A csodálatos MILF előfordulási helye igen változatos: felbukkanhat a családod baráti körétől kezdve, a kortárs barátnők szülői házán át, a közeli játszótérig, vagy bármely tetszőleges internetes társkereső oldalig. Járjunk nyitott szemmel, és keressük a milfeket! Praktikus megfontolásokból kifolyólag válasszunk olyan MILF-et, aki lakóhelyünk 20 kilométeres körzetében lakik, hogy biciklivel is bármikor meglátogathassuk! Bár egy MILF-fel való kapcsolatnak számos előnye van – nincs szakdolgozat-para, nincs pelenkázás, a nő bármikor elérhető, mindig megetet-megitat –, talán a hátrányokat is érdemes megemlíteni. Az egyik ilyen, hogy a kapcsolat túl sok időt vesz el a férfitól. A csodálatos MILF-fel gyönyörűségesen hosszú hónapok, évek telhetnek el úgy, hogy a férfinak egész egyszerűen nincs ideje/kedve megtalálni azt a – értelemszerűen: másik – nőt, akivel egyébként majd szívesen leélné az életét. Az idő-para nagyon komoly formákat ölthet egy kora-harmincas férfinál. Ki kell mondanunk: ha a férfi számára a kapcsolat több érzelmi megterhelést jelent, mint amennyi szexuális örömöt, szakítani kell a MILF-fel. Nem lesz könnyű.

A következő részben az elkötelezett ezo-csajjal ismerkedünk.

Olvasd el a előző részt is: A bölcsész-hipszter huszonéves.

És ezt olvastad már?
Kézcsók a gépmesternek! Feliratok a hetvenes-nyolcvanas évekből