Modellekben nagyon jól áll az ország, már csak itthon is prófétává kell őket tenni. Mi ezen vagyunk, ezért összeszedtük nektek a tíz leghíresebb, legszebb magyar topmodellt.

Palvin Barbara

Talán Palvin Barbi most a legismertebb modellünk, sőt, lassan a legismertebb magyar is, annyira suhan a karrierje. Magasan neki van a legtöbb Facebook-lájkja a magyarok közül, az Instagramon pedig több mint 1,2 millió követője van. Persze akiről ilyen fotókat látni... Tizenhárom éves volt, amikor felfedezték, és most meg már (...) húsz.

Kövesd te is Instagramon!

Barabás Heni

Heni 2012 végén mesélt a Playernek karrierje indulásáról, azóta pedig már lassan rutinos modell lesz.  "Furán hangzik, de nekem nehezebb, mert kellene az a plusz öt centi a magasságomhoz, de rajta vagyok az ügyön, hogy valami kitűnőt mutassak! – mesélte akkor nekünk. Mutatott. Heni amúgy mindössze 171 centiméter magas (ebben a világban itt a mindössze teljesen indokolt kifejezés), akárcsak a világhírű Palvin Barbink.

Kövest Henit is Instagramon!

Axente Vanessa

A különleges nevű szépség novemberben még csak a 18-at töltötte, de már a Chanel kifutóján is lépegetett, sőt, szerepelt az olasz Vogue és a Revolution magazinban is. A 2011-es, 2012-es és 2013-as Glamour Women of the Year Az év modellje kategóriában is jelöltként szerepelt a neve.

Srej Zsófi

Többnyire Sophie Srejként hallhattunk a '89-es születésű hatvani csajról, akire először a Calvin Klein figyelt fel és között vele szerződést is. Sudár termet, igéző zöld szem, minket mindig levesz a lábunkról.

Kövesd Facebookon!

Mihalik Enikő

A békéscsabai Mihalik Enikő tizenöt évesen már modellversenyt nyert, azóta pedig a models.com top50-es listájának stabil tagja. A tökéletes alakú, mosolygós szőke topmodell nagy szerencsénkre egyáltalán nem szégyenlős, nem ritka, mikor ruha nélkül csodálhatjuk meg hibátlan testét. (Katt ide még több ilyenért!)

Bogár Niki

Niki igazi modellalkat, a békéscsabai lány 178 centiméter magas, és sikereiről sokat elmond, hogy Milánóban egy napon vonulhatott végig a Dolce & Gabbana és az Armani show-ján is. A kecses, barna szépség blogot is vezet, amellett, hogy remek fotók is készülnek róla.

Kondás Kata

A 20 éves debreceni leány 2009-ben a Valentine Supermodel versenyen első lett, majd 2010-ben robbant be a modellelitbe: New Yorkban debütált, Cynthia Steffe tavasz/nyári show-ján. A gyönyörű, vékony dögnek az a nagy szerencséje, hogy nem az apjára ütött – Kondás Elemér a Debrecen focicsapatának szakvezetője, és hát nem egy matyóhímzés.

Rajzák Kinga

A dunaszerdahelyi Kinga külföldön már vagy hét éve elismert modellnek számít, itthon mégis kevésbé ismerik. A ritka igéző fekete lány szerepelt már a H&M kampányában is, szóval jó eséllyel azért láthattad valahol. Kingának kevés a modellsiker, ő inkább szellemileg szereti csillapítani éhségét, célja az egyetemen a PhD fokozat elérése. Amúgy egy londoni intézményben tanul szociológiát.

Fórizs Adina

A Londonban élő Adina rendelkezik talán a legkarakteresebb arccal a magyar modellek közül, és ő az egyik legrutinosabb is a maga 26 évével. Mi több, ő az egyik leghíresebb, legtöbbet elért magyar modell. Ugyan van pasija, de ha ismét eladósorba kerül, figyelj a tanácsára: "Szandált zoknival ne!"

Adamik Luca

Az arisztokratikus szépség a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem dizájn- és művészetelmélet szakán tanul, modellként pedig bejárta már a fél világot, olyan divatházak kifutóin lépkedhetett, mint az Armani, a Miu Miu, a Moschino vagy a Jean Paul Gaultier.

Kövesd Instagramon!

Kucsik Ditta

Noha ő még viszonylag kezdő a szakmában, nem egy Palvin Barbi, azért Ditta is eljutott már a Victoria’s Secretig, onnan pedig már nincs egy lépés a világhírnév. A szőke szépségről 175 centis, és itt találsz róla még sok-sok fotót.

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában