A férfi legszebb (és gyakran egyetlen) ékszere a karórája. Egy-egy minőségi óra életre szóló befektetés, mely finoman jelzi a csuklódon a stílusodat. Ezúttal férfiruházathoz és öltözködési stílusokhoz választottuk a leginkább passzoló, igazán karakteres és minőségi karórákat, hogy neked már ne kelljen bogarásznod, csak kattintanod a kedvencedért.

Stílus: Sportos és városi

Óra: Junkers Cockpit JU52 Kronográf

 

Klasszikus, markáns, sportos és időtálló: ez az óra tökéletes kiegészítője egy lezserebb, sportosra vett városi szettnek.

 

A fekete bőrszíjas, karstopperes óra nemesacél tokkal, svájci szerkezettel készült, az indexek fluoreszkálnak a sötétben, monokróm színeivel pedig nincs olyan sportos-farmeres-laza szett, amire ne tenné rá a csuklódon a koronát. 85 ezer forintért szerezheted be a Central Óránál. És még egy ajánlat ugyanitt ez a Race karóra az Elysee-től, mely hasonlós stílust hoz 85,500 forintért, benne egy kis extra piros vagánysággal:

Stílus: Smart Casual

Óra: Junkers G38

Van a lezser urbánus és a rendezvényre kiöltözős, frakkos elegancia között ez a stílus, mely minden férfit a lehető legsármosabbá teszi. Ez pedig a smart casual, azaz a hivatalos irodai stílus és a lazább streetwear ötvözete. Kényelmes, elegáns, de nem túltolt férfistílus ez, amihez nem is ajánlhatnánk más csuklóékszert, mint ezt a gyönyörű Junkers darabot.

A bézsszínű számlap fekete indexeivel klasszikus külsőt ad az órának, a fényesre polírozott, nemesacél tok és az egyszerű, de nagyszerű fekete bőrszíj pedig minden (fél)elegáns szetthez passzinthatóvá teszi ezt a komoly férfiórát.

Ha neked is annyira bejön, mint nekünk, akkor 68 ezer forintért juthatsz hozzá.

Stílus: Nyári elegancia

Óra: Elysee Zelos

Nyáron nehéz igazán elegánsnak lenni és nem konstans megfulladni az izzasztó ruharétegek alatt – de azért lehetséges, ha vékonyabb anyagú ingeket, öltönyöket vásárolsz, hozzájuk illő kiegészítőkkel. Mint ez a csodás karóra a német Elysee gyártól.

Rózsaaranyba foglalt fekete számlap, markáns és férfias barna bőrszíj és persze az elmaradhatatlan sasos logó – az Elysse Zelos karórája egész egyszerűen hibátlan kiegészítője egy elegáns szettnek.

Az órát 69 ezer forintért lehet megrendelni és csinos bőrtokban érkezik.

Ha még több óra érdekel, akkor ballagási óratippeket itt adtunk:

Öt menő óra ballagási ajándéknak

Nem tudod, mit adhatnál ballagásra, ami emlékezetes, hasznos, és kifejezi, hogy új fejezet kezdődik? Segítünk.

(Képek: Central óra, Pinterest, Donkó Péter)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában