Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nagy Gábor nevével már többen találkozhattunk. A budapesti fotós lélegzetállító tájképei elvisznek a túlvilágra, amely esetünkben Izlandon van.

Alkotásaira leginkább az őszinteség a jellemző. Nincsenek beállított, mesterkélt helyzetek, nincsenek divatos helyszíneken tucatbeállítással ellőtt pillanatok.

„Szeretem, ha minél kevesebb dolog szerepel egy képen, próbálom a legelemibb részletekig visszafejteni a fotót. Az utóbbi időben a rengeteg munkának köszönhetően ráállt a szemem az érdekesebb kompozíciókra” – vallja a fotós, akiről többet a Roadster interjújából tudhatsz meg.

Ő az a fotós, aki elvisz a túlvilágra - Nagy Gábor-portré - Roadster

"Amikor utazom, akkor fotózok. Úgyhogy utazom." Nagy Gábor Instagram-profiljának mottójából kiderül, hogy mire számíthat az oldalára tévedő. A civilben reklámszakemberként dolgozó hobbifényképész nevét itthon kevesebben ismerik, mint külföldön, holott megkapó tájképeinek köszönhetően pillanatok alatt tizenhatezer követőt tudott összerántani az Instagramon. Hogy mindez hogyan sikerült, azt ő maga meséli el.

Legutóbb épp a designyoutrust.com-on jelent meg egy válogatás az izlandi remekműveiből. De vigyázz, könnyen elkábítják az embert:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.