Spoiler: semmi extrával ne számolj.

A mostani időszak a nagy kajálások mellett a masszív iszogatással is jár. Elmondjuk, pontosabban a séfek nagyjai elmondják, hogy élheted túl a legkönnyebben a pokoli másnapot.

  • John Poiarkoff (The Redbury New York és a Marta Manhattan séfje): „Perec, grapefruit, víz, rögtön lefekvés előtt. Reggel pedig tojás, kávé, Advil.”
  • Leah Cohen (Pig & Khao tulajdonosa és séfje) „Fájdalomcsillapító, rögtön azzal ébredek. Aztán csípős kínai kaja következik, esetleg pepperonis pizza, de a nachos csípős szósszal is jól jön. A sima kóla, a kókusztej, a rostos őszilé általában segít.”
  • Nini Nguyen (szakács, oktató és receptfejlesztő.): „A jó öreg, gőzölgő pho-leves, kókuszvíz, aztán egy kis édesség. Ha pedig bírom energiával, irány az edzőterem, izzadjuk ki a fájdalmat és mérget.”
  • Thomas Besnard séf tuti receptjét nehezen tudjuk elképzelni émelygő gyomor esetén, de azért hiszünk neki, persze ez nem jelenti azt, hogy ki is próbálnánk:

Először egy shake-et csinálok joghurttal, fokhagymával, retekkel, uborkával, jéggel, ez igazán jót tesz a gyomornak. Azután jöhet a durva reggeli: szaftos kolbász, sok tojás, palacsinta.

(Forrás: Nuus, fotó: Unsplash)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

Helly Hansen ismét a legjobbakkal állt össze a maximális teljesítményért

Vanessa választhat, hogy dalt vagy forgatókönyvet írjunk neki

További cikkeink a témában
Hajítsd messzire a sablonokat, rendezd be úgy a lakásod, amire mindenki emlékezni fog!
Hirdetés