A magunk részéről imádjuk a kerti partikat, és mivel az idő már nem éppen alkalmas a szabadtéri piknikezésre, szívesen gondolunk vissza a Big Green Egg eszem-iszom bulijára, ahol a főváros legjobb street food egységei, éttermei készítették a finomabbnál-finomabb ínyencségeket a jelenlévőknek.

A helyszínen főzött egyik kedvencünk, a tetovált séf, azaz Serényi Zsolt, a vendégsereg része volt Széll Tamás, az Onyx egykori séfje, és a Bocuse d’Or legutóbbi európai döntőjének győztese, de láttuk még a paellát gyártó Heiszler Olivért, aki nemrég még a Michelin-csillagos Tanti séfje volt, szóval elég illusztris társaság gyűlt össze.

A kertipartis, fűben elnyúlós feelinget a Blup! extra kényelmes kültéri babzsákjai biztosították, így az illusztris ételekhez társuló hangulat laza és fesztelen volt. Az ehető finomságok mellett pedig remek borok és kézműves sörök is voltak, az etyeki sörmanufaktúrától például olyan ipát kóstolunk, hogy a Brewdog adta a másikat.

Már várjuk a jövő évi partit!

(Fotó: Big Green Egg)

Player Adventi Kalendárium Player Adventi Kalendárium
Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így lehetsz te is részvényes az MBH Bankban!

Basszust a népnek! – Ezek a magyar partyhangszórók rendesen átrendezhetik a piacot

Nem csak azért fogadnánk el Irene meghívását, mert Madridban él

A Player kérdése: Elkezdted beszerezni a karácsonyi ajándékokat?
37% Naná, idén nem bízok semmit a véletlenre!
25% Fejben már igen, gyakorlatban még nem.
39% Van még idő, majd decemberben!
Advertisement
Hirdetés