Köszönjük, kedves statisztikusok!

Az OKCupid randioldal megbízásából készítettek egy gigantikus szexuális témájú felmérést, amely nem kevesebb, mint 400 ezer nő közreműködésével készült. Az egyik legmeglepőbb eredmény az volt, milyen sok nő kedveli, ha kicsit eldurvul a helyzet.

A harapás, elfenekelés, kikötözés, karmolás fájdalmat okoz, ez pedig meggyorsítja a pulzusszámot és a vérnyomást – mondja Nicole Prause szexológus, aki szerint ha mindez szex közben történik, azt sokan szexuális izgalomként élik meg. Ráadásul az agynak vannak olyan részei, amelyben a fájdalom érzékelése és a szexuális felizgulás fedi egymást.

A megkérdezett nők 62%-a kedvelte, ha meghúzzák a haját, 60 %-uk pedig azt, ha a partnerük teljesen átvette az irányítást az események felett. Népszerű volt még az elfenekelés, a kikötözés, és ha a partner mocskos kifejezéseket használt szex közben.

Szakértők szerint ha ilyen irányba vinnénk el egy kapcsolatot, semmiképpen ne szex közben rukkoljunk elő a terveinkkel, hanem korábban beszéljünk róla a partnerünkkel.

Ma is tanultunk valamit.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Nagyon dögös ez a Dodge Hellcat, és ott van még mellette Ivett is

Ideje lenne elkezdenünk jógázni. Rositával

További cikkeink a témában