Avagy új műfaj született: itt az ökopornó!

Mindenki azzal dolgozik a számára fontos ügyekért, amije van: egy pornósite pedig mi mással is segíthetné a környezetvédelmet, mint pornóval! A Pornhub ugyanis húzott egy elég zseniálisat és egy szeméttel teli óceánparton leforgatták a „Világ legmocskosabb pornóját” (Dirtiest Porn Ever), mellyel pénzt gyűjtenek a szemétben úszó óceánok megtisztítására.

„Itt a Pornhubnál elég mocskosak vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy a tengerpartjainknak is annak kell lenniük”

- magyarázta el a filozófiát Corey Price, a Pornhub vezérigazgatója.

A filmben egy Leolulu nevű pár a főszereplő, akik szexelnek a tengerparton, a szeméttengerben, ezzel megmutatva, hogy a műanyag és a szemét mennyire el tud rontani egy amúgy csodás jelenetet. Majd miközben a pár kamatyol, megjelennek a szemétszedők Pornhubos munkaruhában és felszedik körülöttük a hulladékot.

A kampány a Pornhub Cares kezdeményezés része: a videó mellett egy website is készült, ahol elmondják a látogatóknak, hogyan tudják elkerülni az egyszer használatos műanyagok bekerülését a vizekbe.

Az óceáni szemét az egyik legszembetűnőbb globális probléma mostanában és a helyzet egyre romlik. Ezért gondoltuk, hogy a mi oldalunkon is igyekszünk felhívni a figyelmet a jelenségre és lehetőleg inspirálni másokat is a változásra.

- teszi hozzá a vezérigazgató.

A Pornhub mellé állt amúgy az Ocean Polymers is, akik így nyilatkoztak az ökopornóról:

„Ebben a problémában mind benne vagyunk ezért muszáj együtt munkálkodnunk a megoldáson. Ez a márka nagyon jelentős világszinten, mindenhová elér, így egy nagyon hatékony felület lehet az óceánokkal kapcsolatos krízis figyelemfelhívására és a közös megoldások megtalálására. Nagyon jó lenne, ha még több ugyanilyen óriási cég ekkora közönséggel beállna ilyen ügyek mögé.”

Szóval innentől pornónézéssel is tudsz segíteni az óceánügyön: ennél egyszerűbb már nem nagyon lehet.

És ezt olvastad már?
Ideje megnézni, mi újság a kedvenc venezuelai modelleddel