McDonald’s nyílt lángon

2012. április 28-án egy kaliforniai kisvárosban egy pickup platóján pár gázpalack nemes egyszerűséggel felrobbant. Az eset során senki sem halt meg, az autó utasai is csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. A tűzoltók szerint a palackok a tűző napon felforrósodtak, ez vezetett a robbanáshoz. Reméljük, hogy az eset során a megrendelt hamburgerek sem szenvedtek károsodást.

Szex kajáért

2012. januárjában egy Khadijah Baseer nevű hölgy egy Los Angelesi McDonald’s McDrive-jánál szólított le autósokat, majd felajánlotta szexuális szolgálatait egy adag McNuggets-ért cserébe. Az egyik leszólított autós jelentette az esetet, a rendőrség pedig prostitúció vádjával letartóztatta a hölgyet.

Darcy a McDrive-ban

2012. április 24-én Darcy, a tehén meglépett egy coloradói farmról, majd a helyi McDonald’snál kötött ki, ahol az alkalmazottak arra lettek figyelmesek, hogy egy tehén néz be az egyik kisablakon. – Nem rendelt semmit, talán csak egy-két rokonát kereste – nyilatkozta Sandy Wynn, gazda az újságíróknak. Az étterem dolgozói értesítették a családot, majd Darcy gond nélkül hazatért. – Darcy néha makacs, de azért jó tehén – tette hozzá a tulajdonos.

Egy rosszul sikerült Drive Thru

Az Új-Mexikói Los Alamosban egy 95 éves úriember nekihajtott a helyi McDonald’s épületének, miután – a rendőrség szerint – a fék helyett véletlenül a gázra lépett. A szellemes bemondó szerint ez valószínűleg nem az a fajta „drive thru”, vagyis autós vásárlás, amire a rendszer megalkotói gondoltak. Az idős úriembert a rendőrség nem állította elő, mivel a kárt magánterületen okozta.

Mi az, hogy nincs McNuggets?!

A McDrive-ba érkező hölgy nem hajlandó megérteni, hogy reggel fél 7-kor csak reggeli menüt szolgálnak fel, és abban nincsen csirke McNuggets. A reakciókat a videóra kattintva láthatjuk. A szexuális szolgáltatásokat felajánló hölgy után bátran megállapíthatjuk, hogy vannak nőnemű egyének, akik fanatikusan rajonganak a csirkés fogásért.

Az éhes részeg

Ez a zseniális eset tavaly november 20-án, hajnali 2 órakor történt egy iowai városban, Waverley-ben. A 21 éves egyetemista, Whitley Teslow egy minden bizonnyal jól sikerült buli után tartott hazafelé, amikor szomorúan konstatálta, hogy a helyi McDonald’s már bezárt. Nem esett kétségbe, beverte az ablakot, bemászott az étterembe, majd elkészített magának egy Big Mac-et, és egy adag sült krumplit. Miután elfogyasztotta, boldogan hazatért és lefeküdt aludni. Másnap a televízióban, az esti hírekben látta viszont magát, és azonnal jelentkezett is a rendőrségen. Az újsághírek szerint 750 dolláros bírság és akár 5 év börtönt is kaphatott volna. A rendőrség mindenesetre elnézően nyilatkozott róla, és a körülményekhez képest még az étterem vezetője is pozitívan értékelte a teljesítményét: – Többször mosott kezet közben, és betartotta a biztonsági előírásokat.
Mit is mondhatnánk? Whitley Tebow egy két lábon járó McDonald’s reklám! Óriásplakátra vele!

(fotó: thomashawk)

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

További cikkeink a témában