Sírva vigad a magyar – tartja a régi mondás. A dolgokhoz való kissé pesszimista hozzáállásunk régóta jellemez bennünket, de tényleg ez a legfőbb ismérvünk? A Soproni most összegyűjtötte, milyen sajátosságaink vannak nekünk, magyaroknak.

A Soproni 1895 óta részese a mindennapi életünknek, és az elmúlt több mint 120 év során volt alkalma közelebbről megismerni a magyar szokásokat. Hazánk legnépszerűbb söre ezért úgy döntött, hogy megmutatja, mi a közös a magyarokban: milyen tulajdonságok jellemeznek bennünket, melyek azok a szokások, amelyek megkülönböztetnek minket más nemzetektől, és hogyan reagálunk az egyes helyzetekben.

A márka a filmben többek között kiemeli azt, hogy nincs olyan étel, amihez ne tudnánk kenyeret enni, bármit megteszünk, hogy a sportközvetítéseket lássuk, kreatívak vagyunk a sörnyitásban is, és percekig tudunk úgy káromkodni, hogy nem ismételjük el kétszer ugyanazt a szót.

Ezentúl sok más közös tulajdonságunk van: nem szeretünk a boltokban sorban állni, a filmek végén a stáblistában mindig a magyarokat keressük, és a kívánságműsorokban a dalokat mindig azoknak küldjük, akik szeretik.

És ezt olvastad már?
Te tudod ennek a gyönyörű, meztelen lánynak a nevét?
További cikkeink a témában