A Tinder alapítója, Sean Rad a Start-Up Grind nevű tech-konferencián beszélt arról, szerinte hogyan fog kinézni a párkeresés öt év múlva. Nem tudjuk, jó lesz-e nekünk, ha igaza lesz.

Sean szerint ugyanis a közeli jövőben a csajozás/pasizás minden modern társadalombn teljes egészében átlép majd a virtuális térbe. Konkrétan ezt vizionálta:

"Öt éven belül a Tinder már olyan hatékony lesz, hogy ha megkérdezed Sirit (az Apple asszisztense), milyen programok lesznek ma este a közeledben, fel fog ugrani a Tinder és tájékoztatni fog arról, hogy éppen most mászkál a lakásod előtt egy lány, aki valószínűleg nagyon passzolna hozzád. Elmondja majd, hogy ugyanazt a bandát szeretitek, ami egyébként ma este fog játszani a közelben, majd megkérdezi tőled, hogy foglaljon-e két jegyet a koncertre."

Ez még nem minden, ugyanis Rad még azt is elmondta, hogy a Tinder valószínűleg tökéletesen fogja alkalmazni a kiterjesztett valóságot, így nem lesz más dolgod, amikor elmész szórakozni, mint elővenni a mobilod és a kijelzőn keresztül végigpásztázni a helyiséget. Az alkalmazás azonnal meg fogja mutatni a közelben lévő tinderezőket és azt, hogy kompatibiliesek vagytok-e egymásnak.

Te mit gondolsz? Örülnél ennek a jövőképnek?

(via)

És ezt olvastad már?
A Déli-sarkon öt nap alatt egyszer sem kel fel vagy megy le a nap