A Fehér Házban is rákészültek a szeretet ünnepére, ahogyan azt illik. Melania Trump, az amerikai first lady csapata mindent bedobott: olyan csilivili, de egyben impozáns és nem olcsó dekorációval pakolták tele a mindenkori amerikai elnök munka- és lakhelyét, hogy attól még az észak-koreai leánykórus is heves tapsra gerjedne. A hármas jelszó mit sem változott: szinkron, öröm, vidámság!

Persze PR-videót is forgattak róla – anélkül az egész fölösleges, mint Insta-poszt nélkül az első csók –, de ezt a ziccert bármennyire is kidolgozták, eléggé kapufára ment.

Ugyanis a rengeteg vörös műfenyő úgy fest, mint A szolgálólány meséjében (The Handmaid's Tale) azok a köpenyes szolgálólányok, akiket szexrabszolgának és szülőgépnek használnak abban a totalitárius rendszerű Egyesült Államokban, ahol a nőknek nincsenek jogai.

Ezt a párhuzamot pedig több mint bizarr egy karácsonyi videóban egyáltalán észlelni, de politikailag sem túl szerencsés húzás, hiszen a first lady zaklatásmentes kampányt hirdetett idén. Nem mintha egy ilyen párhuzam bármikor is jó karácsonyi téma lehetne.

Jelenet a sorozatból

Az egyébként remek sorozat rajongói így látták ezeket a képkockákat, és most már az egész világ így fogja:

Dana Goldberg on Twitter

Someone did this to Melania Trump's creepy Christmas trees, and it's all I've ever wanted today.

Christian Long on Twitter

https://t.co/kCMv7qKyOn

Tavaly egyébként a karácsonyi horrordíszletük miatt kerültek rivaldafénybe, amire az enyhén exhibicionista Trump-adminisztráció bizonyára vágyik, de azért nem ilyenre és nem ilyen áron. Tényleg nem értjük, hogy miért nem használtak vörös helyett narancssárga fenyőket, hiszen így elkerülhették volna az újabb kalamajkát, ráadásul a legnagyobb fenyőre a csúcsdísz is rákerülhetett volna.

Ez jóval lazább téma, de azért maradunk a karácsonynál:

És ezt olvastad már?
Szexi focistabarátnő a nap csaja
További cikkeink a témában