Éhesen semmiképpen se nézd ezeket a 36 ezer forint körüli csokikat.

Egy belga csokoládékészítő-mestert, név szerint Pierre Marcolinit választotta meg a világ legjobb cukrászának egy független újságírókból álló zsűri a World Pastry Stars nevű olaszországi szervezetez e heti rendezvényén.

A minimalista stílusáról ismert Pierre Marcolini cukrász csokoládéi a fantasztikus ízélményen túl nemcsak szexin néznek ki, de igazi luxusajándéknak is számítanak, egy-egy doboz édesség ára ugyanis a 100 euró, azaz olyan 36 ezer forint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pierre Marcolini (@pierremarcolini) által megosztott bejegyzés,

Eközben...

Sajnálattal közöljük, de az a Mozart-golyó, amit általában eszel, kamu

Salzburg tele van Mozart-golyóval, de ebből csak egy az ORIGINAL.

(Forrás: BBC, MTI, fotó: pierremarcolini)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Katja szereti az állatokat, magára is varratott néhányat

Trükkök, ha beütne a kajakóma a karácsonyi zabálástól

Clarissa kedvéért még 23-án is hajlandók vagyunk sorban állni

További cikkeink a témában