Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Pornhub a legnépszerűbb kategóriákat és a leginkább keresett hírességeket is leleplezte.

Alig pár napja mutattuk meg azt a térképet, amelyről leolvasható, melyik országban melyik a legnépszerűbb pornóoldal. Ebből ugyebár kiderült, hogy hazánkban a Pornhub hasít a legjobban, így nyilván mi magunk is benne lehetünk (mármint mi nyilván nem, hiszen nem nézünk pornót, de te igen) azokban a statisztikákban, amelyeket nemrégiben közzétettek az oldal üzemeltetői.

Kezdjük azzal, hogy a tavalyi évben 28.5 milliárd oldalletöltést regisztráltak, ami azt jelenti, hogy átlagosan 81 millió látogatás történt naponta. A pornórajongók milliói nagyjából 800 keresést indítottak másodpercenként, ami véletlenül épp megegyezik azzal a számmal, amennyi hamburgert értékesít a McDonald's másodpercenként. A kettőnek persze semmi köze egymáshoz, de talán könnyebben emészthetőek így az arányok. Vagy nem? Mindegy is, a lényeg az, hogy az emberek imádják a pornót. Meg a hamburgert.

Szintén megdöbbentő adat, hogy több mint 4 millió videót töltöttek fel 2017-ben, és ha ezt mindet végig akarnád nézni, akkor úgy 68 évedbe telne. Ami még ennél is durvább az az, hogy annyi pornót streameltek az emberek tavaly, amennyivel a világ összes, jelenleg használatban lévő iPhone memóriáját tele lehetne rakni.

És hogy mégis milyen keresések határozták meg a tavalyi évet? Máris mutatjuk:

A legszembeötlőbb ebből az lehet, hogy a nők igencsak előléptek és immáron sokkal nyíltabban vállalják a vágyaikat, a nőknek készült pornóra ugyanis 1400 százalékkal többen kerestek rá, mint egy évvel korábban. Hogy a "Rick and Morty" és a "Fidget Spinner" mégis miért volt meghatározó, azt ne tőlünk kérdezzétek, de ezek szerint sokan kerestek ilyesmikre is.

Ami változatlan, az a "lesbian" kulcsszó népszerűsége, elvégre zsinórban harmadik alkalommal végzett az élen. Ez tehát a legkeresettebb kifejezés a világon. Itt a teljes lista:

Mutatjuk azt is, milyen celebekre kerestek rá a legtöbben:

Végül pedig a legnépszerűbb pornósztárok:

Ha további statisztikákra is kíváncsi vagy, itt mindent megtalálsz.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.