Ha személyes élményt, helyi történeteket keresel, és valami újra vágysz a hagyományos vendéglátás után, akkor ezek lesznek a te hoteleid.

Különleges újdonsággal, a Handwritten Collectionnel bővítette márkái hálózatát az Accor vendéglátóipari csoport. A globális Handwritten Collection tagjai elbűvölő, meghitt hangulatú, személyes élményt nyújtó, kiemelkedően otthonos és stílusos szállodák. Világszerte több mint 110 hotellel tárgyal a csatlakozásról az Accor, de egyelőre

12-vel született megállapodás, melyek közül várhatóan öt hotel még az idei év első harmadában megnyílik.

A Handwritten Collection következő hónapokban nyíló szállodái

  • Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection (Sanghaj, Kína)
  • Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection (Saint Gervais, Franciaország)
  • Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection (Perth, Ausztrália)
  • Hotel Morris, Handwritten Collection (Sydney, Ausztrália)
  • Le Splendid Hotel Lac d'Annecy, Handwritten Collection (Annecy, Franciaország).

Az év során és később az alábbi hotelek nyílnak meg:

  • Hotel Les Capitouls Toulouse Centre (Franciaország)
  • Oru Hub Hotel, Handwritten Collection (Tallinn, Észtország)
  • Square Lodge Hotel La Roche sur Yon, Handwritten Collection (La Roche-sur-Yon, Franciaország)
  • Sunrise Premium Resort, Handwritten Collection (Hoi An, Vietnam)
  • Paris Montmartre Sacré Coeur*, Handwritten Collection (Párizs)

Emellett nyílik szálloda Bukarestben és Madridban is. A Handwritten Collection portfóliója 2030-ra várhatóan több mint 250 szállodát tartalmaz majd.

„Célunk azon növekvő számú független- és butikhotelek tulajdonosainak támogatása, akik sajátos arculatuk elvesztése nélkül erősítenék globális jelenlétüket, illetve növelnék ismertségüket és bevételeiket – mondta Alex Schellenberger, az Accor prémium, középkategóriás és economy márkákért felelős marketingigazgatója. – A Handwritten Collection szállodáit olyan utazók keresik, akik értékelik a szívmelengető úti élményeket, de szívesen veszik az eltérést a hagyományos vendéglátástól.”

A szabadtéri élményfürdővel rendelkező Hotel Shanghai Sheshan Oriental már január 19-én megnyílt:

A Handwritten Collection egyedi karakterű szállodákat fog össze, amelyek bensőségesen tükrözik az őket szerető és működtető emberek személyiségét és szívélyességét.

Akár egy kézzel írott feljegyzés, a vendéglátók személyes karaktere finoman megjelenik a vendégélmény egyes pillanataiban.

Szívélyes üdvözlés, amelyből hosszabb beszélgetés is kerekedhet, frissen sütött péksütemény, amelyből a vendég még egyet zsebre tesz – nem lesz két ugyanolyan hangulatú szálloda vagy utazási élmény. A hotelkollekció tagjai annyira különböznek egymástól, mintha minden egyes szállodatulajdonos saját otthonába hívná meg a vendégeit.

Tavasztól a Montmartre Sacré Coeur ideális kiindulópont lesz Párizs felfedezéséhez:

Az Accor 2022-ben világszerte átlagosan majdnem naponta megnyitott egy szállodát, a cél ennek a növekedésnek a folytatása a vendégek igényeinek előrelátásával, és a partnerei befektetési szempontjaihoz való igazodással.

„A független szállodák egyre inkább igénylik az Accor erőteljes értékesítési és disztribúciós tevékenységét, illetve hűségprogramjának előnyeit – mindez segít bevételeik növelésében és költségeik optimalizálásában, miközben saját karakterük megőrzésével tudnak kimagasló minőségű terméket, szolgáltatást és élményt kínálni” – foglalta össze Camil Yazbeck, az Accor prémium, középkategóriás és economy márkákért felelős globális fejlesztési igazgatója, aki szerint a Handwritten Collection ideális megoldás franchise szerződésre, valamint a befektetésük rugalmas és költséghatékony tervezésére.

Személyes kedvencünk

A Handwritten Collection kiemelt tagjai közt szemezgetve a szintén már megnyitott Le Saint Gervais Hotel & Spán akadt meg (sőt kerekedett el) a szemünk. A franciaországi Saint Gervaisben található elegáns, művészi nyaralónak tervezett szálloda a szecessziót kortárs stílusjegyekkel ötvözve kelti életre a történelmi falak szépségét.

Az oszmán kultúrát olyan elemek idézik meg a vendégélményben, mint az olvasósarok vagy a fürdőben felszolgált török kávé és gyógyteafőzetek.

(Forrás: Accor)

Ez is érdekelhet:

Újjászületés Tokajban

Elvarázsolt tájon kínál egy elvarázsolt világot a Minaro Hotel Tokaj, szaunákkal, sósfürdővel, masszőrökkel, gasztro-paradicsommal egy olyan épületben, ahová befészkeled magadat, és nem is igen akarsz távozni.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában