Félreértés ne essék, Adrianát töretlenül szeretjük és becsüljük, sőt, igazából csodáljuk is, amiért bevállalta ezt a fotót, amikor a hozzá hasonló topmodellek még a sarki fűszereshez sem hajlandóak lefutni anélkül, hogy be ne vakolnák az arcukat.

Adriana a következő megjegyzéssel postolta az alant látható súlyos fotót az Instargarmra:

Nem panaszkodom, csak megosztom veletek egy kis szeletét az életemnek. Néha az emberek azt gondolják, hogy a modellek élete könnyű, de ez nem igaz, hiszen mi is ugyanolyan keményen dolgozunk, mint bárki más. Ma egy tíz órás munkanapon vagyok túl úgy, hogy meg vagyok fázva, egész nap köhögtem és borzasztóan fájt a fejem. Ez persze nem akadályozott meg abban, hogy azt tegyem, amit szeretek. Miután végeztem, elmentem a reptérre, hogy hazautazzak és végre láthassam a két kis hercegnőmet. A reptéren aztán kiderült, hogy a járatom három órát késik. New Yorkból Miamiba repültem és hajnali két órakor értem haza. Boldog vagyok, hogy itthon lehetek. Csak szerettem volna megmutatni egy keményen dolgozó modell arcát és tudatni, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen keményen dolgozik. Köszönöm! Remélem nem értitek félre az üzenetet! Szeretlek benneteket.

És akkor jöjjön a kép, ami totál úgy néz ki, mintha Adriana még rá is tenne egy lapát világfájdalmat arra a bizonyos tíz órás munkanapra. Juj.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában