A cikk tévedhetetlen, ugyanis öt nőt kérdeztünk meg, milyen parfümöt használnak és miért szeretik őket. Ezennel hagyd abba a görcsölést, hogy mit is vegyél a barátnődnek karácsonyra: a csajoknál úgyse tudja senki jobban, mi kell nekik.

Calvin Klein: Eternity – A komoly

Romantikus, de mégis parancsoló illatot rakott össze a Calvin Klein divatház az örökkévalóság elnevezésű parfümjében. A nárcisz, liliom, frézia és rózsa virágillatai egyesülnek a pacsuli és az ámbra jegyeivel – de ha ez így neked nem mond semmit, akkor idézünk egy eternity-user hölgyet: ez az illat komolyabb, üzletasszonyos jelleget is tud ölteni, de mégis friss és virágos marad. Tökéletes választás lehet egy harmincas évei körül járó, érett és dolgozó nőnek, aki esténként nagyon szereti elengedni magát. Az Eternity 9640 forintért pottyan online kosaradba.

Christian Dior: J'adore L'Or – A glamour illat

Christian Dior neve már alapjáraton olyan cimke, ami bűvös hatással van a női retinára, nemhogy az olfaktív érzékeikre. A J'adore L'Or egy régi hölgyrajongója szerint az illat egyszerre elegáns és bájos, a nap folyamán egyre jobban hozzásimul viselőjének természetes illatához. A jázminos-vaníliás karakterű parfüm tuti választás lehet fiatal, huszas éveiket taposó nőknek, akik szeretnének egy kihívó, de mégis nagyon komfortos illatot magukon viselni. Ha a te csajod is imádná Dior aranyát, akkor már meg is rendelheted 17850 forintért.

Acorelle: Jardin Des Thés – A mindig friss

Ez a márka kifejezetten azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik nem annyira a selymes és bársonyos, hanem a kirobbanóan friss és energikus illatok hívei. A Jardin Des Thés egy citrusos bio parfüm, melyet száz százalékig természetes összetevőkből komponáltak, illatjegyeiben pedig nagyon merészen áll össze a menta, a tea, a citrom és a bergamott. Sportos, folyton mozgásban lévő, az egészséges táplálkozásra és saját egészségére nagyon odafigyelő nőknek ajánlja egy hölgy júzer ezt a 7980 forintért rendelhető parfümöt.

Calvin Klein: CK One – A páros parfüm

Újabb Klein illatot mutatunk be, de a CK One érdekessége, hogy ez egy uniszex illat. Ez már abból a szempontból is csodás, hogy ha a csajodnak valamilyen okból nem jönne be, akkor te is használhatod utána, de vannak még előnyei. Egy megkérdezett nő a párjától kapta ezt a parfümöt tavaly karácsonyra (ugye figyelsz? Karácsonyra!) és a pasijával közösen használják. A gyümölcsös és sportos illatú terméket kifejezetten szerelem-parfümnek definiálta, mivel párjával munkájuk miatt elég sokat vannak egymástól távol – és amikor beszippantja magán a CK One-t az máris a pasijára emlékezteti. Szóval szerintünk érdemes megfontolni a Kate Moss arcával reklámozott CK 8730 forintért rendelhető uniszex darabját.

Chanel: Chance – Az érzéki

Szexi, érzéki, nőies és örökké csábító illatnak meséli egy többéves használója a Chanel Chance-t. Már az üvege hozza azt a huszas-harmincas évekbeli klasszikus eleganciát, kecsességet és kacérságot, amiért ez a parfüm a Chanel-ház egyik legendás darabja. Nem egy könnyed illat, de még egy átlagos estéből is különleges alkalmat tud varázsolni – lelkendezik a Chance-rajongó hölgy. 150 millis kiszerelésben 29600 forintért csomagolhatod a fa alá.

Ha szívesen böngésznél még további online rendelhető parfümök után (akár magadnak is), akkor szörfölgess kedvedre a parfümcenter illatfelhőin.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Román hiúzokat költöztetnek Németországba

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés