A valutát Titcoinnak hívják (vajon mi lenne a jó magyar fordítása? Mellérme? Cicifillér?) és nem vagyunk meglepődve, hogy a PornHub találta ki. A holland Ruig pubban innentől legális fizetőeszköz egy sörért, ha egy nő megmutatja a kebleit – amit ezután a PornHub megmutat az éhes virtuális férfinépnek. Mondjuk, hogy működik.

Mivel a Titcoin (minden alkalommal kemény legépelni ezt a szót) app készítői felmérték a pornószájton, hogy az egyik legkeresettebb kategória az amatőr mellek és a user generated content.

A videóban mindent elmagyaráznak, de azért mi is elmondjuk, hogy a dolog a következő metódus szerint működik:

1: A csaj szomjas és közben bevállalós is, úgyhogy kér egy sört

2: Nem akar fizetni, de vannak mellei

3: Felhúzza a pólót, villan a cickó és a fényképező a pultos kezében

4: Az arc nélküli kebelképet a Titcoin appal feltölti a site-ra

5: A nő megkapja az ingyen sörét, a kocsma pedig később az app készítőitől a sör valódi, készpénz árát

PornHubék amúgy ki akarják terjeszteni a dolgot; nem csak kocsmákban, hanem áruházakban, netes vásárláskor stb. is lehessen bimbóvalutával fizetni. A koncepciót nem egészen tudjuk hova tenni: egyszerre vicces, abszurdul miafaszez és közben azért egy kissé beteg és tán degradáló is a hölgyeknek.

Szerintünk nem fog még egyszer lemenni a nap, mielőtt beindul a feminista ellenmozgalom a női test efféle letárgyiasítása miatt – ami ez egyszer még jogos is lehet. (De azért megnéznénk egy ilyet Budapesten is, csak a móka kedvéért, na.)

És ezt olvastad már?
Bemutatjuk a Közép-Floridai Egyetem egyik legszexibb hallgatóját