Tökéletesen egyetértünk vele.

Modell: Ane Piñeiro

A NAP CSAJA sorozat partnere a MARILYN NIGHT CLUB

Szereted a dögös csajokat? Szeretnéd átélni élőben is, ahogy a szemed előtt mutatják meg ezek a szexi csajok, mit jelent az, ha valaki jól bánik a rúddal? Gyertek el a srácokkal péntek este a Marilynbe, és szórakozzatok úgy, ahogy mindig is szerettetek volna!

A Marilyn Night Club 1993 óta része Budapest lüktető éjszakai életének. Professzionalizmussal és több éves tapasztalattal a hátunk mögött éjszakáról éjszakára szórakoztatjuk vendégeinket. A Marilyn Asztaltáncbár ötletgazdája és üzletvezetője több mint 30 éve változatlan. Időről időre megújulunk, miközben fenntartjuk az általunk képviselt legmagasabb színvonalat. Táncosaink vonzóak, a pultosok pedig profi vendéglátók összetartó csapata. Vendégeink szórakoztatása a csapat minden tagja számára az első számú prioritás. Célunk, hogy minden vágyat kielégítsünk, amit egy sztriptízbár kínálhat, látogass el hozzánk, és hagyd, hogy téged is elvarázsoljunk!

Kattints ide, ha kíváncsi vagy a lányokra!

(hirdetés)

Képeken a Monacói Nagydíj óriási elsőkörös drámája

Még az első kört sem tették meg a pilóták a Monacói Nagydíjon, máris piros zászlóval kellett megszakítani a versenyt. Mutatjuk, miért.

16 autó, amit csodás olasz helyek után neveztek el

Az Alfa Romeo nem hívhatja Milanónak az autóját, de mutatunk tizenhat másikat, amely jól hangzó olasz helységnevet kapott, és nem mind olasz autó.

Vagány versenyautó lett az öreg Volkswagen Golf GTI-ből

Három VW Golf GTI-t készítettek a Nürburgringen rendezett futamra.

Ő is tetszeni fog:

Deisyre egyáltalán nem kell festék

Fotósorozattal bizonyítjuk!

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés