A Saucydates által készített tanulmánnyal eredetileg arra akartak rávilágítani, hogy a férfiak gyakran túloznak az aktus idejét illetően. Meglepetésre azonban kiderült, hogy ez nem igaz, ugyanakkor viszont felszínre került egy csomó más érdekesség is.

Szóval a felmérés keretein belül 3836 férfit és nőt kérdeztek meg arról, hogy az utolsó szexuális együttléte hány percig tartott, illetve hogy mit gondolna ideális időtartamnak? Az eredményeket elnézve kiderült, hogy az elvárások és a valóság elég messze vannak egymástól...

1. Női elvárások - mivel a világ számos országából érkeztek be a válaszok, így elmondható, hogy a globális reményeket illetően a nők átlagosan 25 perc 51 másodpercet szeretnének hancúrozással tölteni, az előjátékot nem számítva. Érdekes, hogy a férfiak szerint is ez a 25 perc lenne az ideális.

2. Globális csalódottság - a rossz hír az, hogy a felmérés adatai szerint nemigen tudjuk megközelíteni ezt a 25 perces időintervallumot, ami nemzetiség és kor szerint is jelentősen változik.

3. Csúcsteljesítmény - Általánosságban elmondható, hogy a korunk előrehaladtával egyre tovább bírjuk az ágyban, de csak egy bizonyos pontig, aztán ismét csökkenni kezd a teljesítmény. Az alábbi ábráról könnyedén leolvasható, hogy 18 évesen még tapasztalatlanul kezdünk, aztán 34-35 évesen érünk fel a csúcsra (ekkor tart legtovább a szex), majd 40 felett ismét hanyatlás következik - kivéve az indiaiaknál, akik éppen ekkor kezdenek felzárkózni az átlaghoz.

Infographic courtesy of Saucydates.com

Végezetül azért azt megjegyeznénk, hogy ezek az eredmények kissé ellentmondanak annak, amit korábban mi is megírtunk, vagyis hogy a nők többsége az 5-10 perces meneteket preferálja, és 20 percnél hosszabb gyömöszölésre nem is vágynak. Nehéz tehát megmondani, hogy mi az igazság, éppen ezért idebiggyesztünk egy szavazást, hátha ebből kiderül:

Hány percig tart az ideális szex, az előjátékot nem számítva?

És ezt olvastad már?
Ez a lány nagyon fázna egy 18 fokra fűtött közintézményben