Amikor csupán egyetlen éjszakára szedsz fel egy nőt, akkor is illik néhány dolgot szem előtt tartani. Ha az alábbi 4 egyszerű szabályra odafigyelsz, később legalább nem egy bunkó tahóként emlékszik majd vissza rád az alkalmi partnered. És hogy ki szedte össze ezeket a tippeket? Nem más, mint Harriet Sugarcookie, a pornószínészből lett szexkutató. Ha valakinek, hát neki van tapasztalata az ilyesmiben. Lássuk!

Az egész ugyebár az ismerkedéssel kezdődik, amikor az adott szórakozóhelyen megpillantod a lányt és eljátszol a gondolattal, hogy mennyire jó lenne közelebbről is megismerkedni vele valahol. Természetesen az ilyen jellegű szándékodat nem mutathatod ki felé egyből. Amikor megközelíted a kiszemeltedet, nem árt ügyelni arra, hogy ne legyen túl nyilvánvaló, hogy csak a szexre hajtasz.

Ehelyett beszélgess vele normálisan, esetleg táncoljatok egy kicsit, próbáld leszűrni, hogy milyen személyiség is valójában. Persze egy futó kaland esetében nem akarsz érzelmeket, ám azért az nem árt, ha legalább minimális szinten megismered előtte a másikat és egy hullámhosszra kerültök. Ha ugyanis az alapvető kölcsönös szimpátia és szikra hiányzik, úgy nehéz lesz továbblépni. Ha a párkapcsolatokra terelődik a szó, akár őszintén el is mondhatod neki, hogy jelenleg nem akarod túlságosan lekötni magad, hidd el, meg fogja érteni. A lényeg, hogy ne áltasd hazugságokkal az illetőt.

1. Magadhoz vidd fel a lányt

Óriási kár lenne bevetni a közhelyes "hozzád vagy hozzám?" dumát. Használja egyáltalán ezt még valaki? Ettől az egész szituáció borzasztóan olcsóvá válik, az pedig nem jön be a nőknek sem. Úgy kell felhívnod őt a lakásodra, hogy nem derül ki egyértelműen, hogy szex lesz a vége, a legjobb tehát, ha már előre kitalálsz valami indokot, lehetőleg jobbat, mint a bélyeggyűjtemény.

Persze, ha a lány ragaszkodik hozzá, mehettek az ő lakására is, ám az alapszabály az, hogy a férfi ajánlja fel az otthonát, esetleg hotelszobát.

2. Mindig legyen nálad óvszer

Talán ezt nem is kell túlragozni, ha első alkalommal fekszel le valakivel, mindig használj óvszert. Nem szokták ajánlani, hogy a tárcádban hordd magaddal a gumit, pedig nem sok egyéb alternatíva létezik. Persze alapszabály, hogy az éjjeli szekrényedben is legyen néhány, ezért is jó, ha hozzád mentek fel.

3. Egy kis kísérletezés belefér

Az egyéjszakás kalandok arra legalább mindenképpen jók, hogy kipróbálj néhány újdonságot az ágyban. Ha nem sül el jól, legalább soha többé nem kell találkoznod a másikkal. Ez persze nem jogosít fel arra, hogy ilyenkor szó nélkül előkapd és bevesd az összes mocskos segédeszközödet. Beszéljétek meg szépen, hogy kinek mi fér bele. Inkább ne tegyél olyan meggondolatlan dolgokat, amik szerinted fokozhatják a hangulatot, ám a partnerednek nem jön be. Alap a kommunikáció, ne félj kérdezni.

4. Ne küldd el másnap reggel egyből

Ha tapintatlanul kitessékeled a lányt másnap, vagy esetleg te magad lépsz le szó nélkül, az bizony nem egy úriemberre vall. Ettől az adott személy jogosan érezheti úgy, hogy csak kihasználták. Az egyéjszakás kaland akkor az igazi, ha arra az egyetlen éjszakára (és reggelre) úgy tesztek, mintha kapcsolatban lennétek. Nyilván nem kell ágyba vinned neki a reggelit, ám egy kis kedvesség belefér. Hajnali 4-kor ne kelljen már hazataxiznia senkinek sem...

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A legjobb tudásunk szerint veszünk popcornt Jarah-nak, ha eljön velünk moziba

Hogyan lett egy afrikai kissrácból fitneszsztár és Will Smith edzője?

Még a klímaszkeptikusok retinájába is beleég ennek a kiszáradt lagúnának a látványa

További cikkeink a témában