Egy magára valamit is adó pasi tudja, az óra több mint egy kiegészítő – az egy életforma.

Ha valami igazán különlegeset szeretnél a karodon tudni, válassz egyet a W.T. Author No. 1905 egyedi karóra-kollekcióból, mely négy különböző verzióban kapható.

Íme egy karóra, mely egyszerre szép, retró és elérhető árú. A Standard és a Timex csapatmunkájában összerakott kiegészítőt három különböző színű szíjjal rendelheted meg: fekete, barna és tengerészkék. És kapsz hozzá egy műanyag szíjat is, hogy ne mindig a bőrt nyüstöld.

Elegáns, öltönyös, sokat utazó urak tökéletes partnere ez a minimalista Kitmen Keung Long Distance karóra, melynek szerkezetén két számlap is helyet kapott – az egyik mutatja, mennyi az idő ott, ahol épp vagyunk, a másik pedig azt, ahonnan indultunk.

Ha nem szeretnél elmenni se túl trendi, se túl elegáns irányba, az Electric órakollekciójával nem nagyon lőhetsz mellé: végtelenül egyszerű, mégis modern és látványos. A rozsdamentes acéltól és a nagy számoktól elegáns, a szíjtól pedig laza és sportos.

Az Omega Seamaster Bullhead az 1969-es Seamaster Bullhead feltámasztása, természetesen modernizált változatban. A háza kissé szokatlan, pajzs alakú, az állítógombok pedig alul és felül kaptak helyet. A ritka és szép órából mindössze 669 darab készül majd, úgyhogy, ha erre fáj a fogad, gyorsnak kell lenned.

Ő a legmaszkulinabb darab az ajánlatunkban, minimalitás, komoly ütésállóság és persze vízállóság a jellemzői a Montblanc Sport órának. Számlapja foszforeszkál, bármikor meg tudod nézni az időt, a legjobb társ a túrákhoz. Is.

Jony Ive és Marc Newson indusztriál-dizájnerek alkotása, a Jaeger LeCoultre Atmos 561 RED egy Baccarat kristályban lévő átlátszó karóra, melynek számlapjai az órán és percen kívül a naptári napokat és a Hold állását is mutatják. Egyelőre csak kiállítási darab, de légy résen.

Listánkat a legsportosabb játékossal zárjuk, a Garmin D2-es modellje egy pilótaóra, ami ugye nem azt jelenti, hogy az óra pilótaként is tud funkcionálni. Erre a szépségre fel lehet tölteni a repülési útvonalat, térképen mutatja, merre jársz, és azt is megnézheted rajta, hol van a legközelebbi reptér.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában