Ha az elmúlt időszak őrült gasztro-trendjeit megmutatnánk a nagyinak a vasárnapi ebédnél, valószínűleg sírva rohanna ki a világból.
Volt itt már szívárvány bagel:
Unikornis macaron:
Hableány piritós:
Sőt, még fekete fagyi is, a Los Angeles-i Little Damage fagyizóból:
Erre most mi jött?
Az egyszarvú tészta, amiben az egyetlen pozitívum, hogy valószínűleg ez a legegészségesebb színes kaja, amit valaha csináltak.
Az őrületet az Indigo Kitchen blogbejegyzése indította el, ahol azt is elmagyarázták, hogyan készülnek ezek a gyönyörű tészták: nehéz elhinni, de igazából csak egy szimpla tészta, vagy üvegtészta kell hozzá, és lila káposzta, amivel befestik.
Mi jobb, ha maradunk a jó öreg bolognainál, de ne lepődj meg, ha az Instán inspirálódó házi konyhatündéred otthon ezzel vár majd egy nehéz nap után...
(via Boredpanda)