Ha az elmúlt időszak őrült gasztro-trendjeit megmutatnánk a nagyinak a vasárnapi ebédnél, valószínűleg sírva rohanna ki a világból.

Volt itt már szívárvány bagel:

Unikornis macaron:

Hableány piritós:

Sőt, még fekete fagyi is, a Los Angeles-i Little Damage fagyizóból:

Erre most mi jött?

Az egyszarvú tészta, amiben az egyetlen pozitívum, hogy valószínűleg ez a legegészségesebb színes kaja, amit valaha csináltak.

Az őrületet az Indigo Kitchen blogbejegyzése indította el, ahol azt is elmagyarázták, hogyan készülnek ezek a gyönyörű tészták: nehéz elhinni, de igazából csak egy szimpla tészta, vagy üvegtészta kell hozzá, és lila káposzta, amivel befestik.

Mi jobb, ha maradunk a jó öreg bolognainál, de ne lepődj meg, ha az Instán inspirálódó házi konyhatündéred otthon ezzel vár majd egy nehéz nap után...

(via Boredpanda)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Spórolj időt és pénzt a wigo-val, Budapesten belül vagy kívül!

Szép dolog a természetesség, és Tiffany is

Bármikor összeállítunk egy szettet az egyik kedvenc DJ-nknek

További cikkeink a témában